Με κάθε επισημότητα τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Corgres Σταγάκης

16.41

Με ευχές και χαμόγελα πλημμύρισε η λεωφόρος Σούδας στον αριθμό 160 και ο λόγος ήταν τα εγκαίνια του νέου σύγχρονου καταστήματος Corgres της οικογένειας Σταγάκη.

 

Μετά από 44 χρόνια στον χώρο της εισαγωγής και εμπορίας πλακιδίων, πάγκων κουζίνας, ειδών υγιεινής και άλλων ειδών για το μπάνιο και την κουζίνα, δίνει την σκυτάλη στη νέα γενιά για να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία με το νέο κατάστημα στα Χανιά. Η οικογένεια Σταγάκη δε συστήνεται τώρα στο κοινό αφού μεταφέρθηκε η eκοδομή Σταγάκης μετά από 11 χρόνια από τον κόμβο των Μουρνιών.

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε η τελετή των εγκαινίων στην οποία το παρόν έδωσε πλήθος κόσμου, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες από όλη την Κρήτη για να ευχηθούν στην οικογένεια τα καλύτερα στην νέα τους επιχειρηματική σελίδα.

Ο κόσμος στα 1.000 τετραγωνικά του καταστήματος Corgres  με άνεση περιηγήθηκε στους χώρους για να δει τις τελευταίες τάσεις και τις σύγχρονες λύσεις σε κατασκευές μπάνιου και κουζίνας, από τα vintage πατώματα μέχρι τις λιτές και μίνιμαλ γραμμές.

Η οικογένεια Σταγάκη προσφέρει εδώ και δεκαετίες στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις αφού εκτός από την εμπορία των πρώτων υλών από την τεράστια συλλογή slab, mega slab, ειδών υγιεινής επενδύσεων και Πετρωμάτων,  διαθέτει και συνεργεία για την τοποθέτηση τους.

Οι καλεσμένοι των εγκαινίων έζησαν μια ξεχωριστή βραδιά η οποία πλαισιώθηκε από ένα πλούσιο κέρασμα με μπουφέ, ποτό και μουσική ενώ δύο σολιστριες  του βιολιού πρόσφεραν ένα μοναδικό ενσταντανέ.

Στο νέο κατάστημα corgress υπάρχει απεριόριστη ποικιλία επιλογών με τους ανθρώπους της οικογένειας Σταγάκη να είναι έτοιμοι να εξυπηρετήσουν την κάθε ανάγκη σε εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους στη Λεωφόρο Σούδας 160 στα Χανιά.