Μέχρι 21 Φεβρουαρίου η τελική προθεσμία για την απογραφή του πληθυσμού

14.59

Μία ακόμα τελευταία ευκαιρία δίνει η στατιστική υπηρεσία για την απογραφή του πληθυσμού της χώρας. Η ΄γ φάση ήδη ξεκίνησε από τις 15 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει για μία εβδομάδα μέχρι τις 21 του μήνα. Όσοι κάτοικοι δεν αυτοαπογράφηκαν ή δεν έκαναν τη διαδικασία παρουσία απογραφέα στο σπίτι τους, θα μπορούν να προσέλθουν στα κεντρικά δημαρχεία των πόλεων αλλά και στα δημοτικά καταστήματα όλων των ενοτήτων, όπου η υπηρεσία έχει στελεχώσει γραφεία για αυτήν τη διαδικασία.

Όλοι μετράμε, τονίζει η ΕΛΣΤΑΤ και γνωστοποιεί πως δε θα υπάρξει μετά τις 21 Φεβρουαρίου άλλος τρόπος για να απογραφεί κάποιος. Αν δε μπορεί κάποιος να επισκεφτεί τα γραφεία της υπηρεσίας θα μπορεί να κάνει τη διαδικασία ηλεκτρονικά πληκτρολογώντας www.statistics.gr .

Στο φουαγιέ του Δημαρχείου Χανίων χτες και σήμερα μέχρι το μεσημέρι δεν είχε προσέλθει κάποιος για να απογραφεί. Η προϊσταμένη καλεί όλον τον κόσμο στην απογραφή για να διεξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για τον πληθυσμό της χώρας.

Αν και η διαδικασία με την ηλεκτρονική αυτοαπογραφή έγινε πιο γρήγορα., άγνωστο παραμένει το πότε η ΕΛΣΤΑΤ θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα, καθώς χρειάζονται επεξεργασία από τους υπαλλήλους.

Ενημερώνουμε τους κατοίκους του Δήμου Χανίων ότι όσοι δεν έχουν απογραφεί ακόμη μπορούν να απογραφούν ως εξής:

p1

Η απογραφή καθορίζει το μέλλον του Δήμου μας για τα επόμενα 10 χρόνια.

Απογραφόμαστε στον τόπο που ζούμε. Όλοι μετράμε.