Ημερίδα διαιτησίας στα Καθιανά Χανίων

12.39

Την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καθιανών “Η ΕΙΡΗΝΗ”, κατόπιν αιτήματος των ομάδων, Πανακρωτηριακός και Ένωση Θύελλα Καμίνια, πραγματοποιήθηκε Ημερίδα διαιτησίας.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων και μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας/Ε.Π.Σ. Χανίων κ. Παναγιώτης Γιαννακάκης, παρουσίασε μέσα από σχετικά βίντεο τις τελευταίες τροποποιήσεις του κανονισμού διαιτησίας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις περιπτώσεις που αφορούν το οφσάιντ.

Τις δικές του συμβουλές σε όσους παρακολούθησαν την Ημερίδα έδωσε και ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων κ. Γεώργιος Βούρβαχης, ενώ το “παρών” έδωσε και το μέλος της Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Χ. κ. Δημοσθένης Δεδότσης, αλλά και ο διαιτητής 2ης κατηγορίας Κώστας Μπερτάκης, μαζί με τους βοηθούς διαιτητή 2ης κατηγορίας Αντώνη Αναστασάκη και Ηλία Πετεινάτο.

Με ιδιαίτερη προσήλωση και ενδιαφέρον παρακολούθησαν την Ημερίδα οι ποδοσφαιριστές του Πανακρωτηριακού και της Ένωσης Θ.Κ., αλλά και οι ποδοσφαιριστές των ομάδων Νέων και Παίδων, οι προπονητές και τα μέλη των Δ.Σ. των δύο σωματείων, συμμετέχοντας μάλιστα ενεργά, κάνοντας τις δικές τους ερωτήσεις για τους κανονισμούς.

Πανακρωτηριακός και Ένωση Θ.Κ. μέσω ανακοίνωσης ευχαρίστησαν θερμά την Ε.Π.Σ.Χ. και την Επιτροπή Διαιτησίας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση: Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε για την ανταπόκριση στο αίτημά μας και την παρουσία τους στα Καθιανά τους εκπροσώπους της ΕΠΣ Χανίων και της Επιτροπής Διαιτησίας, η οποία μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια αναβάθμισης του αθλητισμού στο Ακρωτήρι.