Μετά το χωρισμό, η Demy αποκαλύπτει: “Είμαστε πάντα με αυτόν που αγαπάμε!”

21.57
 
Είναι όμορφη, ταλαντούχα και φρεσκοχωρισμένη. Η Demy απασχολεί αυτήν την περίοδο τα media τόσο με τη νέα της δουλειάς, όσο και με το χωρισμό της με τον Άκη Πετρετζίκη. Και παρόλο που αποφεύγει να απαντά για τα προσωπικά της, εξομολογείται πως θέλει να είναι πάντα με τους ανθρώπους που ερωτεύεται και αγαπά.
 
Οι αξίες της, άλλωστε, δεν αλλάζουν, όπως αναφέρει στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη.
 
Πολλοί νέοι καλλιτέχνες της ηλικίας σου, αλλά και μικρότεροι από σένα, δείχνουν ότι δεν μπορούν να διαχειριστούν το θέμα της επιτυχίας, αλλά και της μεγάλης προβολής που λαμβάνουν από τα Μέσα. Εσύ πώς τα καταφέρνεις;
 
Δεν θέλω να προσποιηθώ ότι είναι εύκολο. Η προβολή είναι ένα άμεσα συνυφασμένο με τη δουλειά μου κομμάτι, που κρύβει όμως και πολλούς κινδύνους για την ψυχική σου ισορροπία. Νομίζω οφείλω πάρα πολλά στον τρόπο που μεγάλωσα. Οι γονείς μου με μεγάλωσαν με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορώ να έχω “τα μυαλά μου προσγειωμένα” – ίσως και περισσότερο απ’ ό,τι θα έπρεπε, για τη δουλειά που κάνω. Αλλά έτσι είμαι και ως άνθρωπος. Εξάλλου, αγαπάω πάρα πολύ το τραγούδι και τη μουσική και δεν ξεχνάω ποτέ ότι αυτός είναι ο πρωταρχικός μου στόχος και όχι τα “γύρω από αυτό”. Και, στο τέλος της ημέρας, νομίζω αυτό κάνει καλό και σε εμένα αλλά και στο αποτέλεσμα της δουλειάς μου.
 
 
Αν το θέμα με τη μουσική για κάποιο λόγο δεν προχωρήσει, θα μπορούσες να βρεθείς σε μία αίθουσα δικαστηρίου και να αγορεύεις ως δικηγόρος;
 
Ανεξάρτητα από το τραγούδι, τον εαυτό μου ως δικηγόρο πάντα μπορούσα να τον φανταστώ. Και ακόμα συμβαίνει. Ίσως οι γύρω δυσκολεύονται να κάνουν εικόνα εμένα σε μια αίθουσα δικαστηρίου, αλλά εγώ προσωπικά αγαπάω το αντικείμενο και ξέρω ότι θα μου άρεσε να το εξασκήσω. Σε μια άλλη ζωή όμως, γιατί σε αυτήν αγαπάω το τραγούδι πιο πολύ!
 
Σε ενοχλούν δημοσιεύματα μερίδας του τύπου που ασχολούνται για την προσωπική σου ζωή, είτε αναφέρονται σε έναν έρωτά σου είτε σε έναν χωρισμό σου, όπως συνέβη πρόσφατα;
 
Δεν με ενοχλεί τίποτα το οποίο είναι αληθινό. Οι αληθινές ειδήσεις έχουν λόγο ύπαρξης. Με ενοχλούν τα ψέματα και η παραπλανητική δημοσιογραφία.
 
Θεωρείς ότι είναι παράλογο το κοινό να ασχολείται με τα προσωπικά του εκάστοτε καλλιτέχνη;
 
Δεν το θεωρώ παράλογο, εξάλλου όλη η δημοσιογραφία του lifestyle, στηρίζεται σε αυτό. Δεν θα μπορούσα εγώ να βγάλω παράλογο κάτι που, να στο πω απλά, πουλάει. Από την πλευρά μου, όμως, το σέβομαι, αλλά προτιμώ να μην το τροφοδοτώ με την προσωπική μου ζωή.
 
Πλέον δίνεις περισσότερη βάση στην καριέρα σου παρά στην προσωπική σου ζωή;
 
Δεν έχει αλλάξει κάτι. Πάντα ήθελα να τα εξισορροπώ και τα δύο, γιατί το έχω και εγώ η ίδια ανάγκη. Η καριέρα μου είναι παρά πολύ σημαντική για μένα, αλλά και οι άνθρωποι που έχω στη ζωή μου είναι σημαντικοί για μένα. Δεν θα θυσίαζα τίποτα από τα δύο!
 
Κάτω από ποιες προϋποθέσεις θα μπορούσες να φανταστείς έναν άντρα πατέρα των παιδιών σου;
 
Έρωτας και αγάπη. Υπάρχει κάτι άλλο; Νομίζω όσο και να περιγράφουμε πώς θέλουμε τον σύντροφο μας, στο τέλος της ημέρας είμαστε με αυτόν που ερωτευόμαστε, αυτόν που αγαπάμε. Και με αυτόν σχεδιάζουμε και το μέλλον.