“Μία”! Αυτός είναι ο τίτλος της ολοκαίνουργιας εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου…

16.33

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται  η προετοιμασία της brand new εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου! Και από την στιγμή που μιλάμε για μία brand new εκπομπή σε μία brand new ώρα, εννοείται πως έχουμε και έναν brand new τίτλο! "Μία"… Αυτός είναι ο τίτλος της νέας εκπομπής της Τατιάνας την οποία η δημοσιογράφος ετοιμάζει αυτή την εποχή με απίστευτη όρεξη, πάθος, αλλά και… φαντασία!

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου του καναλιού μέσα από το οποίο θα μάθετε μερικές ακόμα άκρως ενδιαφέρουσες πληροφορίες γι ΄αυτό το τηλεοπτικό εγχείρημα – έκπληξη της Τατιάνας!

"Μία νέα εκπομπή, μία καινούργια Τατιάνα"…

"…Μία φορά, εμείς σας το είπαμε: Φέτος, όλα αλλάζουν. Τίτλος εκπομπής, πρόσωπα, ενότητες, στυλ, διάρκεια, ώρα, λογική, ύφος, δεν ξέρουμε κιόλας μήπως δεν μιλάμε μόνο για μία εκπομπή, αλλά για πολλές σε μία! Α, ναι: Και με μία παρουσιάστρια πιο σταθερή κι από τα ταγιεράκια στη ντουλάπα της Μέρκελ: Την Τατιάνα Στεφανίδου –μη λέμε τα αυτονόητα!
 
Η Τατιάνα εξέλιξε μια ιδέα, η οποία γέννησε μια διαδραστική, εντελώς νέου ύφους εκπομπή, στην οποία πρωταγωνιστές θα είναι οι ίδιοι οι τηλεθεατές –ακόμα κι αν βρίσκονται στο σπίτι.
 
Είπαμε ότι θα αρχίζει στη μία το μεσημέρι, σας είπαμε ότι θα διαρκεί τρεις ώρες, τι δεν σας είπαμε; Για μια στιγμή! Δεν σας είπαμε ότι αλλάζει και ο σκηνοθέτης, αλλάζει και το σκηνικό, ότι η Τατιάνα δεν θα είναι πια μόνη και θα έχει μια ολόκληρη παρέα μαζί της –αλλά μην μας πιέζετε για παραπάνω. Δεν θα κάνουμε μια αιωνιότητα και μια μέρα για να σας τα πούμε κι αυτά!
 
Άλλωστε, σας είπαμε ήδη το νέο τίτλο της εκπομπής. Τι; Πότε; Μετρήστε ποια λέξη χρησιμοποιήσαμε περισσότερο από κάθε άλλη και …εδώ είμαστε!

(εντάξει λοιπόν, μην βγάζετε κομπιουτεράκι, σας το λέμε με τη… Μία)…"

tlife.gr