“Μικρό Φεστιβάλ” στον Άγιο Νικόλαο

15.55
O Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει για την χειμερινή περίοδο, με το γενικό τίτλο: «Μικρό Φεστιβάλ»,   παρουσιάζει στις 7 Φεβρουαρίου στο κινηματοθέατρο ΡΕΞ (20:30), τον  Δώρο Δημοσθένους τον performer που αναμένεται να εντυπωσιάζει το κοινό με την εκρηκτική σκηνική του παρουσία.  

Ένα καλλιτέχνη  που μας προσκαλεί παρέα με τους εξαίρετους μουσικούς του, να τραγουδήσουμε στους ρυθμούς του swing και του  & rock &roll- τραγούδια βγαλμένα από δίσκους βινυλίου και από εκείνες τις τεράστιες κασέτες των πρώτων κασετοφώνων του αυτοκινήτου του πατέρα μας, οδηγώντας μας στη χαλαρότητα μιας εποχής ξεχασμένης όπου η μουσική και ο χορός ήταν ο βασικός τρόπος διασκέδασης.
Τραγούδια διασκευασμένα σε ρυθμό swing των Γ.Μουζάκη, Μ.Χατζηδάκη ,Β. Τσιτσάνη, Δ. Σαββόπουλου, αλλά και τραγούδια από το διεθνή χώρο, τον παλιό ελληνικό και ξένο κινηματογράφο. Τραγούδια που μεταφέρουν στην καθημερινότητα μας, μια άλλη πιο αισθαντική διάσταση, ακριβώς τη στιγμή που τη χρειαζόμαστε!

Η πλούσια εμπειρία του Δώρου Δημοσθένους μέσα από πολλές και σπουδαίες συνεργασίες, όλα αυτά τα χρόνια, με την Ορχήστρα των Χρωμάτων, τον Νίκο Κυπουργό, τη Μαρία Φαραντούρη, τη Νανά Μούσχουρη, τη Λένα Πλάτωνος, το Λουκιανό Κηλαηδόνη και τόσους άλλους ξεχωριστούς καλλιτέχνες, αποτελεί εγγύηση κυρίως ως προς το σεβασμό και τον επαγγελματισμό με τον οποίο προσεγγίζει κάθε φορά το υλικό του. 
Συνδιοργάνωση : Ωδείο Τέχνης Κρήτης.
Προπώληση εισιτηρίων: «Κουνδούρειος» Δημοτική Βιβλιοθήκη.
 
 
Σας καλούμε να απολαύσουμε μια μοναδικά ατμοσφαιρική βραδιά και να τραγουδήσουμε παρέα, μελωδίες που αγαπήσαμε σε ένα νοσταλγικό πάρτι! 
Σημείωση: Το πρόγραμμα αυτό παρουσιάστηκε τον χειμώνα σε SOLD OUT παραστάσεις στο Half Note στο Faust στον Ιανό και τον Σεπτέμβριο στον κήπο του Μεγάρου .