Μικροπροβλήματα και σήμερα με την Τράπεζα Θεμάτων

16.41

Με μικροπροβλήματα συνεχίστηκαν σήμερα οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών στα λύκεια. Οι καθυστερήσεις δεν ήταν τόσο μεγάλες όπως χτες που σε κάποιες περιπτώσεις η καθυστέρηση ξεπέρασε και τις 2 ώρες. Σύμφωνα με την κοινή ανακοίνωση των υπουργείων παιδείας και ψηφιακής διακυβέρνησης το σύστημα της τράπεζας θεμάτων κατέρρευσε χθες καθώς χάκερς φρόντισαν να μπαίνουν στο σύστημα 280.000 διευθύνσεις το δευτερόλεπτο.

Στις πανελλήνιες δεν θα παρουσιαστεί ανάλογο πρόβλημα καθησύχασε η ανακοίνωση των Υπουργείων αφού τα θέματα στέλνονται με διαφορετικό τρόπο στα σχολεία και όχι μέσω του συστήματος της Τράπεζας θεμάτων.

Σήμερα οι μαθητές της ΄Β λυκείου έγραφαν Άλγεβρα και Γεωμετρία και τα θέματα κλασικά ήταν εύκολα για τους διαβασμένους. Στην πλειοψηφία τους πάντως τα θέματα της Τράπεζας θεμάτων τους δυσκολεύουν.

Παράλληλα από το πρωί, δύο μαθήματα όσοι χτες δεν κατάφεραν να εξεταστούν ενώ σε ότι αφορά στους μαθητές της ΄Γ Λυκείου θα πρέπει μέχρι αύριο το βράδυ να έχουν βαθμολογηθεί σε όλα τα μαθήματα καθώς την Πέμπτη ξεκινούν οι πανελλαδικές και θα πρέπει να έχουν πρώτα περάσει την τάξη για να δώσουν.