Μήνυμα αλληλεγγύης και 63.000€ από την WIND για την ΕΛΙΖΑ και την ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

16.49
32ος  Μαραθώνιος Αθήνας, ο Αυθεντικός
 

 Τo ποσό των 63.000€ που συγκεντρώθηκε μέσα από μία σειρά ενεργειών κοινωνικής προσφοράς της WIND στο πλαίσιο του 32ου Μαραθώνιου της Αθήνας, μοιράστηκαν εξίσου η Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού «ΕΛΙΖΑ» (www.eliza.org.gr) και ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου» (www.kivotostoukosmou.org).
 
Η παράδοση των δύο επιταγών από 31.500€ πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι σε ειδική εκδήλωση, παρουσία προέδρων και μελών των δύο φορέων, στελεχών αλλά και εργαζόμενων στην WIND καθώς και «πρεσβευτών» της WIND Running Team, που έλαβαν μέρος την Κυριακή 9 Νοεμβρίου στη μεγάλη γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού.
 
«Είμαστε διπλά χαρούμενοι γιατί καταφέραμε να συγκεντρώσουμε ένα σημαντικό ποσό για την κάλυψη των αναγκών 2 σωματείων με αξιόλογο έργο για τα παιδιά, αλλά και γιατί εμπνεύσαμε το αίσθημα της κοινωνικής προσφοράς σε χιλιάδες συνανθρώπους μας. Η WIND Running Team θα παραμείνει άρρηκτα συνδεδεμένη με τις αξίες του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης και στους επόμενους αγώνες της σε όλη την Ελλάδα.» δήλωσε ο Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND.

Η Πρόεδρος του Σωματείου ΕΛΙΖΑ, κα Μαρίνα Καρέλλα μιλώντας με θερμά λόγια για την πρωτοβουλία της WIND, δήλωσε: «"Είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι για την τιμή που μας έκανε η WIND. Για άλλη μια φορά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της εταιρίας για την ουσιαστική τους υποστήριξη στη δύσκολη αποστολή μας. Το Σωματείο ΕΛΙΖΑ είναι η πλέον εξειδικευμένη Μη Κυβερνητική Οργάνωση που στέκεται δίπλα στα κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά και μόνο με τη βοήθεια εταιριών όπως είναι η WIND μπορούμε να κρατήσουμε την υπόσχεση μας ζωντανή.»

Από την πλευρά της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ο πάτερ Αντώνιος δήλωσε: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ τη WIND για τη στήριξη της και τη χορηγία της στην Κιβωτό του Κόσμου κατά τον 32ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Δρόμο. Ευχαριστούμε όλους τους πρεσβευτές της, τους συμμετέχοντες με τη WIND Running Team, και όλους όσους συμμετείχαν και συνεισέφεραν με τον τρόπο τους στη διεξαγωγή του γεγονότος αυτού. Παρακαλώ δεχθείτε ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς από εμένα και όλα τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου σε Αθήνα, Πωγωνιανή και Χίο. Η αγάπη και η συμπαράστασή σας μετά από τόσα χρόνια μας συγκινεί ιδιαιτέρως.»

Ως Επίσημος Χορηγός του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας, Ονομαστικός Χορηγός των Αγώνων Δρόμου 5χλμ & 10 χλμ, αλλά και Επίσημος Τηλεπικοινωνιακός Πάροχος, η WIND κάλεσε δρομείς αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετέχει στον αγώνα για καλό σκοπό. Για κάθε μέλος της WIND Running Team που φέτος έδωσε το παρών με 1530 δρομείς, η WIND έδωσε 10€ υπέρ των δύο συλλόγων, ενώ προσέφερε 1.000€ εκ μέρους κάθε ενός από τους 10 πρεσβευτές της ομάδας, δημοφιλείς Έλληνες & Ελληνίδες που ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση της WIND να τρέξουν για τα παιδιά. Τέλος, για κάθε έναν από τους 35.000 συνολικά δρομείς της διοργάνωσης που πέρασαν κάτω από την Αψίδα Αγάπης που τοποθέτησε η WIND, η εταιρεία προσέφερε 1€ στα ιδρύματα ενώ χιλιάδες χρήστες των social media που ανέβασαν μια selfie με το πιο γλυκό τους χαμόγελο στο www.windsmileandsupport.gr συνέβαλλαν στην αύξηση του ποσού που η WIND πρόσφερε τελικώς στα παιδιά.

Ευχές στα παιδιά έστειλαν και οι υπόλοιποι πρεσβευτές της ομάδας, μαζί με την υπόσχεση να τρέξουν ξανά για καλό σκοπό: Σωκράτης Αλαφούζος, Λένα Αρώνη, Πάνος Βλάχος, Νίκη Κάρτσωνα, Γιώργος Μανίκας, Μαρία Μπεκατώρου, Νικολέτα Ράλλη, Έυη Φραγκάκη, Κώστας Φραγκολιάς και Ζωή Χωραφά.