Μυστήριο με τη «σατανίστρια» που λέει ότι σκότωσε «τουλάχιστον 22»

14.32

Πολλά ερωτηματικά προκαλεί η «αποκάλυψη» της 19χρονης Μιράντα Μπαρμπούρ, η οποία κατηγορείται για φόνο, ότι έχει σκοτώσει «τουλάχιστον 22» ακόμη άτομα, την εποχή που ήταν μέλος σέχτας σατανιστών. Η μία μετά την άλλη, οι σατανιστικές ομάδες των ΗΠΑ αρνούνται οποιαδήποτε σχέση μαζί της, υποστηρίζοντας ότι η φαντασία της Μπαρμπούρ… σκοτώνει.

Η 19χρονη Αμερικανίδα συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή με την κατηγορία ότι, μαζί με το σύζυγό της, δολοφόνησαν τον 42χρονο Τρόι Λαφεράρα, τον οποίο η νεαρή γνώρισε μέσω του Διαδικτύου και τον παρέσυρε σε ερωτικό ραντεβού τον περασμένο Νοέμβριο.
 
Λίγο μετά τη σύλληψή της, η Μιράντα Μπαρμπούρ, σε συνέντευξη που παραχώρησε από τη φυλακή όπου κρατείται, είπε στην τοπική εφημερίδα της Πενσιλβάνιας, «Daily Item», ότι ήταν μέλος ομάδας σατανιστών και ότι έχει χάσει το λογαριασμό για το πόσους ανθρώπους έχει σκοτώσει σε διάφορες περιοχές της χώρας. «Έχω σκοτώσει τουλάχιστον άλλους 22 ανθρώπους», υποστήριξε η 19χρονη προσθέτοντας ότι πλέον θέλει να είναι ειλικρινής. 

Ωστόσο, οι σατανιστικές ομάδες των ΗΠΑ σπεύδουν να πάρουν αποστάσεις από τη 19χρονη, κατηγορόντας την για… καλπάζουσα φαντασία. 

«Αυτή η γυναίκα δεν έχει έρθει ποτέ σε επαφή μαζί μας, ούτε και ο συνεργός της», δήλωσε ο αρχιερέας της Εκκλησίας του Σατανά στο CNN. «Επισταμένη έρευνα πιθανότατα θα αποκαλύψει ότι όλη αυτή η καλτ ιστορία είναι αποκύημα φαντασίας».

Αλλά και εκπρόσωπος του ανταγωνιστικού Σατανιστικού Ναού υποστηρίζει ότι δεν έχουν καμία σχέση τόσο με τη 19χρονη όσο και με τον σύζυγό της. «Είμαι πεπεισμένος ότι η σχέση της Μπαρμούρ με κάθε είδους οργανωμένο σατανισμό θα αποδειχθεί ανύπαρκτη», σηλώνει.

Εντωμεταξύ, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Daily News, τόσο το FBI όσο και η αστυνομία πέντε πολιτειών εξακολουθούν να ερευνούν τους ισχυρισμούς της Μπαρμπούρ ότι μέσα σε έξι χρόνια σκότωσε πολλούς «κακούς ανθρώπους», χωρίς ακόμη αποτέλεσμα. 

Προς το παρόν, η 19χρονη και ο σύζυγός της βρίσκονται στη φυλακή της Πενσιλβάνια, ενώ οι συνήγοροι του ζεύγους δεν έχουν κάνει δηλώσεις για την «ομολογία» της Μπαρμπούρ.

Στην κατάθεσή της, πάντως, η Μπαρμούρ υποστηρίζει ότι, αν βρεθεί ένοχη, δεν πρέπει να καταδικαστεί σε θάνατο, λέγοντας πως «το σύστημα απονομής δικαιοσύνης είναι λανθασμένο, καθώς στέλνει στο θάνατο ακατάλληλους ανθρώπους».

ethnos.gr