Μόνο επίπληξη από την Γαλακτοκομική… ”Δεν έχουν ζητήσει συγνώμη”

20.25

Αγανάκτηση και οργή προκάλεσε στην οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη η απόφαση της Γαλακτοκομικής Σχολής να προχωρήσει σε απλή επίπληξη προς την ομάδα των Κρητικών σπουδαστών που φέρονταν βίαια στον άτυχο 20χρονο Βαγγέλη. Την είδηση αυτή αποκάλυψε η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη Φως στο Τούνελ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα του Βαγγέλη επικοινώνησε με τη Διευθύντρια της Σχολής όταν πληροφορήθηκε για την απόφαση της συνεδρίασης των καθηγητών και σε σχετικές ερωτήσεις της, η Διευθύντρια της απάντησε ότι δεν μπορούσαν να τους αποβάλουν, γιατί δεν είχαν τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία. Σε ερώτηση της μητέρας πως συμβαίνει αυτό από τη στιγμή που η προηγούμενη Διεύθυνση διώκεται για παράβαση καθήκοντος, εκείνη φέρεται να της είπε ότι «αυτοί δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους.»

Να θυμίσουμε ότι την Τετάρτη 19 Μαΐου η Ασφάλεια Ιωαννίνων παρέδωσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της περιοχής την ογκώδη δικογραφία της υπόθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί, κατέσχεσαν κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές συμφοιτητών του Βαγγέλη, που εξετάζονται από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Αν και συμφοιτητές τους στις καταθέσεις τους περιγράφουν τα όσα έκαναν στον Βαγγέλη ωστόσο κανένας από την ομάδα των συμφοιτητών που έκαναν μπούλινγκ στον Βαγγέλη, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας δεν έχει ζητήσει συγνώμη από την οικογένεια του.

Η οικογένεια μέσω του δικηγόρου της θα συνεχίσει τον δικαστικό αγώνα για να δικαιωθεί η μνήμη του Βαγγέλη.

Ακούστε στο ρεπορτάζ της Νέας Τηλεόρασης τι είπε ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη.