Μυστικά αύξησης κερδοφορίας στην ελαιοκαλλιέργεια από την Τerra Creta

13.44

Η αναβάθμιση της παραγωγής ελιάς μέσω της παροχής θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων στους αγρότες, παρουσιάστηκε χθες κατά τη διάρκεια ενημερωτικής εκδήλωσης της Ακαδημίας Ελιάς της TERRA CRETA. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν γνωστοί οι μέθοδοι αποτελεσματικής διαχείρισης της καλλιέργειας, με μείωση τους κόστους και μεγιστοποίηση του οικονομικού αποτελέσματος για τον παραγωγό.

H Ακαδημία Ελιάς Terra Creta πραγματοποίησε ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, την Τετάρτη 24 Μαΐου στις 5:00 μ.μ. με θέμα:

Μυστικά αύξησης κερδοφορίας στην ελαιοκαλλιέργεια

Κοστολόγηση – Βιωσιμότητα – Νέα Κ.Α.Π.

Οι ομιλητές κ. Μιχάλης Μιχελιουδάκης Γεωπόνος & Μελετητής στην Κρητών Επιχειρείν  Ο.Ε. και  ο κ. Εμμανουήλ Ιατράκης Πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού Ελαιοπαραγωγών Αστερουσίων,  ενημερώσαν τους ελαιοπαραγωγούς για μεθόδους αποτελεσματικής διαχείρισης της καλλιέργειας, με μείωση τους κόστους και μεγιστοποίηση του οικονομικού αποτελέσματος για τον παραγωγό.

Επίσης παρουσιάστηκαν  οι αλλαγές και οι δυνατότητες χρηματοδότησης από τα εργαλεία της νέας Κ.Α.Π.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της δραστηριότητας και του οράματος της Ακαδημίας Ελιάς για την ανάπτυξη της τοπικής παραγωγής ελαιόλαδου, της βελτίωσης ακόμη περισσότερο της ποιότητας, της αύξησης της ποσότητας, αλλά και της μείωσης του κόστους παραγωγής.