Ένα ΒΙΝΤΕΟ αφιερωμένο στις μητέρες που πάνε τα παιδιά τους πρώτη φορά στο σχολείο

10.02

H 35χρονη Susannah B. Lewis είναι μπλόγκερ και δημιούργησε ένα βίντεο αφιερωμένο στους γονείς που πάνε για πρώτη φορά τα παιδιά τους σχολείο.

Η Lewis απεικονίζεται στο βίντεο να είναι συγκινημένη και να λέει για τον γιο της: «Δεν είναι έτοιμος! Θα γυρίσω πίσω να τον πάρω! Θα πάω να τον πάρω! Απλά επειδή δεν είναι έτοιμος. Είναι μόνο 5 ετών».

«Δεν ξέρω αν μπορεί να ανοίξει το ταπεράκι με το κολατσιό του. Δεν ξέρω αν ξέρει πού είναι η τουαλέτα. Η δασκάλα του δεν γνωρίζει ότι χρειάζεται 14 φιλάκια κάθε 45 δευτερόλεπτα», λέει και μετά αναρωτιέται: «Τι θα κάνω εγώ όλη μέρα; Θα κάθομαι από εδώ και από εκεί στο σπίτι, θα ακούω τους δείκτες του ρολογιού και θα μετράω τα λεπτά μέχρι να τον κρατήσω ξανά στην αγκαλιά μου. Θέλω να δω χελωνονιντζάκια σήμερα, τα σιχαίνομαι, αλλά σήμερα θέλω να τα δω μαζί του… Δεν είναι έτοιμος για το νηπιαγωγείο, δεν είναι έτοιμος να κάθεται στο ίδιο σημείο για 7 ώρες».

Στη συνέχεια το σκηνικό αλλάζει και η ίδια «εμφανίζεται» την επόμενη χρονιά, όπου ο γιος της πάει στη δεύτερη τάξη και η Lewis είναι με μια εντελώς διαφορετική ψυχολογία. Aρχίζει να τραγουδά το Freedom του George Michael, ενώ χτυπάει το κινητό της και το σηκώνει, λέγοντας: «Ναι. μανικιούρ, πεντικιούρ, Βέγκας», υποδηλώνοντας ότι η αρχική ανησυχία της, την επόμενη χρονιά μετετράπη σε «ελευθερία».

Το χιουμοριστικό βίντεο της Lewis, έχει συλλέξει μέχρι στιγμής περισσότερες από 6,5 εκατομμύρια προβολές.