Ένα βήμα πριν το έμφραγμα η Μάιλι Σάιρους…

13.56

Ένα βήμα πριν το έμφραγμα η Μάιλι Σάιρους – Οι γιατροί της ζητούν να σταματήσει τη ξέφρενη ζωή
Ένα νέο «παιχνιδάκι» ξεκινά γ'υρω από το όνομα της Miley Cyrus, η οποία παρεαμένει νοσηλευόμενη για τέταρτη ημέρα σε νοσοκομείο του Κάνσας.

Μάλιστα δημοσιεύματα θέλουν τους γιατρούς να προειδοποιούν ότι αν και μόλις 21 ετών, η γνωστή τραγουδίστρα, δεν αποκλείεται να υποστεί ακόμα και έμφραγμα αν δεν σταματήσει τη ξέφρενη ζωή που κάνει.
Την ίδια ώρα μάλιστα, η εκπροσωπός της δήλωσε ότι μπορεί να συνεχίσει να νοσηλεύεται ακόμα και για τρεις επιπλέον εβδομάδες λόγω της «ακραίας αλλεργικής αντίδρασης» σε ένα αντιβιοτικό, που της έχει προκαλέσει πρόβλημα στον λαιμό και εξανθήματα σε όλο της σώμα, ενώ αυτή η περιπέτεια αυτή της υγείας της την έκανε να διακόψει την «Bangerz» περιοδεία της, από την Τρίτη, οπότε και εισήχθη στο νοσοκομείο.

Βέβαια, η 21χρονη εκκεντρική ποπ σταρ δεν έχει σταματήσει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για την πορεία της υγείας της, αλλά και για το πώς νιώθει μέσα στο νοσοκομείο, όπου και βρίσκεται, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω, θέλω να πάω πίσω στην περιοδεία μου, έπρεπε να είμαι στη σκηνή, όχι στο νοσοκομείο», έγραψε η Miley, συνοδεύοντας το μήνυμά της με μία φωτογραφία της στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Την περασμένη εβδομάδα, ακύρωσε την εμφάνισή της στο Charlotte της Νότιας Καρολίνας, λόγω του ότι ήταν άρρωστη, ενώ ακυρώθηκαν επίσης οι συναυλίες στο Κάνσας και στο St Louis ενώ η εκπρόσωπός της άφησε να εννοηθεί σε δηλώσεις που έκανε στο CNN ότι και οι επερχόμενες συναυλίες της σε Nashville, Louisville, Kentucky, Philadelphia, Uniondale, New York και Connecticut δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν.

Οι γιατροί φαίνεται ότι της έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου και για άλλο λόγο: σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα, η Miley Cyrus, εκτός από την αλλεργία αντιμετωπίζει και άλλα προβλήματα και συγκεκριμένα από ταχυκαρδία, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε έμφραγμα, αν συνεχίσει να ακολουθεί τον ίδιο, ξέφρενο τρόπο ζωής και γι' αυτό οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί. «Θα μπορούσε να αποκτήσει μυϊκά καρδιακά προβλήματα τα οποία μποούν να οδηγήσουν μέχρι και σε καρδιακή ανεπάρκεια», δήλωσε άτομο από το περιβάλλον της 21χρονης.

Ωστόσο, η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, εκτός από κατανόηση, ζητά από το κοινό της να μην πιστεύει τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, λέγοντας ότι γίνεται έξαλλη με όλα όσα λέγονται και έχουν ως στόχο τους να τρομάξουν τους θαυμαστές της. Τους παραπέμπει, μάλιστα, στην επίσημη ανακοίνωση που έκανε εκπρόσωπός της και την οποία ανάρτησε και η ίδια στον λογαριασμό της.
«Η Miley έπαθε μια μόλυνση κατά την περιοδεία της στη Βόρεια Καρολίνα πριν από μια εβδομάδα. Τότε, της συνταγογραφήθηκε το αντιβιοτικό Cephalexin, το οποίο της έχει πλέον προκαλέσει μια ακραία αλλεργική αντίδραση», ανέφερε στη δήλωσή του και συνέχισε: «Αυτό το είδος της ακραίας αντίδρασης μπορεί να διαρκέσει από πέντε έως 27 ημερών, ανάλογα την περίπτωση. Θα παραμείνει στο νοσοκομείο και θα συνεχίσει να βρίσκεται υπό τη φροντίδα του ιατρικού προσωπικού μέχρι να υπάρξει κάποια βελτίωση στην υγεία της και για αυτό ζητάει την συμπαράσταση, αλλά και το σεβασμό της ιδιωτικότητάς της αυτή τη στιγμή. Η Miley είναι συντετριμμένη που χάνει τις συναυλίες της και απογοητεύει τους φανς της».

koolnews.gr