Ένας αυτόματος πωλητής βιβλίων που οι Έλληνες θα αργήσουμε να δούμε

13.39

Σκέφθηκαν έξυπνα εκεί στην Συγκαπούρη και έτσι θέλησαν να ικανοποιήσουν τους λάτρεις της λογοτεχνίας ακόμη και στην μέση του δρόμου.

Οι αυτόματοι πωλητές τροφίμων, νερού και αναψυκτικών είναι για πολλούς η σωτήρια λύση όταν βρεθούν σε ένα μέρος όπου δεν υπάρχει ψυγείο η ηλεκτρική κουζίνα. Έτσι λοιπόν στη Σιγκαπούρη σκέφθηκαν έξυπνα και κατασκεύασαν έναν αυτόματο πωλητή… βιβλίων. Το βιβλιοπωλείοBooksActually φημίζεται για την συλλογή βιβλίων με λογοτεχνικό χαρακτήρα. Στην προσπάθεια του να αυξήσει περισσότερο τα έσοδα του και έπειτα από την βοήθεια και την καθοδήγηση των ειδικών, κατασκεύασε τον πρώτο αυτόματο πωλητή βιβλίων.

Μάλιστα οι ιδιοκτήτες του καταστήματος σκέφθηκαν έξυπνα και τοποθέτησαν τους πρώτους αυτόματους πωλητές σε πολυσύχναστα κεντρικά μέρη αλλά και κτίρια που έχουν να κάνουν με την τέχνη, την ποίηση και τον πολιτισμό, όπως το Εθνικό Μουσείο της Σιγκαπούρης, όπου οι επισκέπτες θα «γοητευτούν» εύκολα από το μηχάνημα αλλά και την πλούσια συλλογή βιβλίων του καταστήματος. Κάθε μηχάνημα περιέχει μέχρι και 150 βιβλία, ενώ ο κάθε ενδιαφερόμενος αναγνώστης μπορεί να πληρώσει και με πιστωτική κάρτα.