Νέα επιχείρηση της αστυνομίας στην Κίσαμο για την πάταξη της αδεσποτίας

17.30

10 μέρες πέρασαν από τη σύλληψη 12 ατόμων από την Κίσαμο παραβάσεις περί ζωοκλοπής, της νομοθεσίας περί όπλων και του Κώδικα Οδικής κυκλοφορίας και σήμερα το πρωί σε ειδική επιχείρηση της αστυνομίας συνελήφθησαν άλλοι τρεις πάλι από την περιοχή της Κισάμου.

Αυτή τη φορά στο αστυνομικό μέγαρο οδηγήθηκαν με τις κατηγορίες αδυναμίας συγκέντρωσης ποιμνίου, της αδεσποτίας και της κατοχής ποιμενικών ράβδων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, νωρίς το πρωί οι αστυνομικοί είχαν στήσει μπλόκα σε χωριό της Κισάμου και μετά από έρευνες οδήγησαν τα τρία άτομα στο αστυνομικό μέγαρο, ενώ ακινητοποίησαν μέχρι εντολής Εισαγγελέα τα 12 οχήματα.

Η αστυνομία φαίνεται πως έχει θέσει ως στόχο να αποκαταστήσει την τάξη στην περιοχή της Ανατολικής Κισάμου μετά τις αλλεπάλληλες εκκλήσεις των κατοίκων της περιοχής που είχαν πέσει θύματα της παραβατικής συμπεριφοράς συγκεκριμένων κτηνοτρόφων των οποίων τα αμνοερίφια έχουν ρημάξει τις περιουσίες τους.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, πραγματοποίησε τη συγκεκριμένη επιχείρηση σε συνεργασία με τις κατά τόπους Διευθύνσεις Αστυνομίας και τη συνδρομή αστυνομικών  ειδικών υπηρεσιών και ενημερώνει πως οι δράσεις αυτές θα συνεχιστούν και την επόμενες εβδομάδες με στόχο την πάταξη της εγκληματικότητας και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας  στους πολίτες. Εν τω μεταξύ οι τρεις συλληφθέντες είναι γνωστοί στις αρχές για παραβάσεις σε παρελθόντα χρόνο.