Ο Αλέξης Χαρίτσης στα Χανιά – Στη Βουλή θα φέρει τον Λόφο Καστέλι

16.29

Στέλνουμε από την Κρήτη το δικό μας μήνυμα αντίστασης είπε από τα Χανιά ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης. Ο κ. Χαρίτσης κάλεσε τους πολίτες να εκφράσουν στην Ευρωκάλπη την δυσαρέσκεια τους απέναντι στην κυβερνητική πολιτική.

 

Ο κ. Χαρίτσης αναφέρθηκε στην αισχροκέρδεια που λυμαίνεται την αγορά, στην έλλειψη στρατηγικής στον τουρισμό αλλά και στην εξωτερική πολιτική την οποία χαρακτήρισε ως επικίνδυνη.

 

Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, στο πλαίσιο της επίσκεψης του ξεναγήθηκε από την διευθύντρια της ανασκαφής στο ανάκτορο του λόφου Καστέλι, ενώ νωρίτερα είχε συναντηθεί με την επιτροπή ενάντια στην ξενοδοχοποίηση του λόφου και ενημερώθηκε για το θέμα με τον ίδιο να λέει πως θα φέρει το θέμα στη Βουλή.

 

Σε ότι αφορά στο αν η Νέα Αριστερά της οποίας τα στελέχη είναι στην πλειοψηφία τους πρώην μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, έχει βάλει ένα ποσοστό ως στόχο στις Ευρωεκλογές ο κ. Χαρίτσης είπε ότι τα μηνύματα που λαμβάνει στις περιοδείες του είναι διαφορετικά από εκείνα που προωθούν τα ΜΜΕ και αυτό που ενδιαφέρει το κόμμα είναι να ενδυναμωθεί ο κομματικός σχηματισμός.

 

Σε ερώτηση για το αν ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Γιώργος Σταθάκης, ανεβάζει τον πήχη για τα Χανιά, μιας και ήταν υπουργός επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Χαρίτσης είπε πως είναι υπερήφανος για το ψηφοδέλτιο που έχει καταρτιστεί καταδικάζοντας τις επιλογές προσώπων του lifestyle στην πολιτική.

 

Μετά την βόλτα του και τη συνομιλία του με πολίτες στο λιμάνι των Χανίων ο κ. Χαρίτσης αναχώρησε για επίσκεψη στον ΟΑΚ και στη συνέχεια το πρόγραμμα του περιλαμβάνει επίσκεψη και ομιλία στο Ρέθυμνο.