Ο Αντώνης Ρέμος εκθειάζει τον Αντώνη Σαμαρά: Κράτησε όρθια την Ελλάδα

16.12

«Κατάφερε να κρατήσει όρθια τη χώρα στα δυσκολότερα χρόνια της σύγχρονης ιστορίας της Ελλάδας, διαψεύδοντας τους μεγαλύτερους καταστροφολόγους του κόσμου.»
Ο Αντώνης Ρέμος εκθειάζει τον Αντώνη Σαμαρά: Κράτησε όρθια την Ελλάδα

Συνέντευξη που θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις έδωσε ο Αντώνης Ρέμος στην Ανθή Βούλγαρη και την εφημερίδα Παραπολιτικά, όπου μίλησε για όλα όσα περιμέναμε, αλλά και αυτά που δεν περιμέναμε. Εν ολίγοις μίλησε για το αν τελικά θα γίνει πατέρας, για τον χαμό του Αντώνη Βαρδή, για τα όσα τράβηξε με την εμπλοκή του στα διοικητικά του Ηρακλή, για τον φίλο του Αντώνη Σαμαρά και σχολιάζει τα πολιτικά του τόπου, του Τσίπρα και της Χρυσής Αυγής συμπεριλαμβανομένης.

Αρχικά, ο Αντώνης Ρέμος μίλησε για την εγκυμοσύνη της Μπόσνιακ και το αν θα παντρευτούν: «Θα σου πω μόνο πως και οι δύο είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε ό,τι καλό στη ζωή μας. Κάποια στιγμή ίσως να το αποφασίσουμε. Θα το μάθετε. Δεν μένει τίποτα κρυφό.»

«Ο Αντώνης Σαμαράς είναι προσωπικός μου φίλος και χαίρομαι που έχει αποστομώσει πολύ κόσμο. Με τις πρωτόγνωρες θυσίες των Ελλήνων, τους ελιγμούς που έκανε και με τη συμβολή των πολιτικών δυνάμεων που συνέπλευσαν μαζί του κατάφερε να κρατήσει όρθια τη χώρα στα δυσκολότερα χρόνια της σύγχρονης ιστορίας της Ελλάδας, διαψεύδοντας τους μεγαλύτερους καταστροφολόγους του κόσμου.» ανέφερε ο τραγουδιστής ερωτώμενος για την παρουσία του σε προεκλογική ομιλία του νυν πρωθυπουργού πριν τις εκλογές του 2012.

Φυσικά, δεν άφησε ασχολίαστο τον Αλέξη Τσίπρα: «Κάνει αντιπολίτευση, αλλά πολλές φορές με ακραίο τρόπο. Ισως να είναι ο μελλοντικός πρωθυπουργός -και γιατί όχι; Αλλά θεωρώ ότι πολλές φορές κινδυνεύει να εκτεθεί ανεπανόρθωτα με τις δηλώσεις του. Βέβαια, τους πολιτικούς τους φτύνεις και λένε ότι ψιχαλίζει. Δεν δέχομαι από ένα νέο παιδί, όπως είναι ο Αλέξης ο Τσίπρας, να λαϊκίζει, όπως οι κλασικοί πολιτικοί του παρελθόντος.»

Όσο για την πολύκροτη συναυλία στη Μύκονο και όσους τον κατηγόρησαν απαντά: «Εκεί απευθυνόμαστε σε ένα άλλο κοινό. Σε δισεκατομμυριούχους από όλο τον πλανήτη. Ας μην μπερδευόμαστε λοιπόν. Στη Μύκονο απόλαυσαν ένα θέαμα παγκόσμιας εμβέλειας. Ασχολήθηκαν με αυτή τη συναυλία τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ο Χούλιο Ιγκλέσιας είναι ένα τεράστιο όνομα και η συνεύρεσή μας επί σκηνής ήταν μοναδική. Οι κακεντρεχείς μπορεί να σχολιάζουν ό,τι θέλουν. Ούτε καν τους ακούω. Η βλακεία είναι ανίκητη. Πλέον δεν με αγγίζει τίποτα. Εγώ θα συνεχίσω τον δρόμο μου. Εκεί όπου τραγουδάω, ο καθένας που θα έρθει να με ακούσει θα με ακούσει να τραγουδάω και όχι να γαβγίζω ή να μιλάω. Θα συνεχίσω να είμαι τίμιος με τον κόσμο.»

toratora.gr