Ο απολογισμός του Τάσου Βάμβουκα για τους πρώτους έξι μήνες στον Δήμο Χανίων.

18.55

Τις επόμενες ημέρες θα υπογραφεί η σύμβαση με δεύτερο ανάδοχο εργολάβο και την επιχείρηση ΚΥΔΩΝ για τη συνέχιση των εργασιών στο δημοτικό πάρκινγκ της οδού Περίδου. Αυτό ανακοίνωσε νωρίς το μεσημέρι ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε για τον απολογισμό των έξι μηνών στα ηνία του Δήμου.
 
Ο Τάσος Βάμβουκας υπογράμμισε ότι αυτούς τους έξι μήνες γίνεται προσπάθεια ανασυγκρότησης και αναδιοργάνωσης των υπηρεσιών του Δήμου που θα φέρουν αποτέλεσμα άμεσα στον δημότη κάνοντας λόγο για έργα εξωστρέφειας και όχι βιτρίνας, ενώ δήλωσε αντίθετος στην τακτική του εντυπωσιασμού.Ο Δήμαρχος Χανίων άφησε αιχμές στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή σε ότι αφορά στα οικονομικά.
 
Τις επόμενες μέρες θα παρουσιαστεί το 5ετές επιχειρησιακό σχέδιο του Δήμου και στάθηκε σε όλα αυτά τα έργα που πρέπει να γίνουν τόσο στους δρόμους με τις λακκούβες ξεκινώντας από την οδό Νεάρχου όσο και στο Ενετικό Λιμάνι μετά τις τελευταίες κακοκαιρίες.
 
Τέλος ο Δήμαρχος σημείωσε ότι το επόμενο διάστημα ο Δήμος θα δώσει έμφαση στην απελευθέρωση των δημόσιων χώρων που χρησιμοποιούνται αυθαίρετα από κάποιες επιχειρήσεις με τη λειτουργία της νέας υπηρεσίας ελέγχου που θα κάνει ότι έκανε η Δημοτική Αστυνομία μέχρι την επανασύσταση της από την κυβέρνηση.