Ο Απόστολος σοκάρει ξανά: Αποκαλύπτει πως αντέδρασε η κόρη του μετά την δήλωση!

16.56

Στο είχαμε πει από την πρώτη στιγμή ότι η δήλωση μεγατόνων του Απόστολου Γκλέτσου στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου θα γινόταν πρώτο θέμα συζήτησης σε τηλεοπτικές εκπομπές και όχι μόνο! Και βέβαια η ρητορική ερώτηση που έκανε στον παρουσιαστή της εκπομπής εκείνο το βράδυ «Μόνο εγώ έχω πάει με άντρα σε αυτήν τη χώρα;» αλλά και η φράση «Το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές» είναι αδιαμφισβήτητα τα σλόγκαν των ημερών! Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Down Town, ο δήμαρχος Στυλίδας έρχεται να μας αναστατώσει ξανά με καινούργιες δηλώσεις που σίγουρα θα συζητηθούν και ίσως και σοκάρουν τους πιο συντηρητικούς?

O Απ. Γκλέτσος ξαναχτυπά: “Η κόρη μου ήξερε για το παρελθόν μου!”

Πώς αποφάσισες να μιλήσεις ανοιχτά για τη σεξουαλική σου εμπειρία με άντρα;
Δεν ήταν προσχεδιασμένο. Είδα τον Πέτρο Κωστόπουλο με την καούκα στο κεφάλι και μου ?ρθε να το πω. Με τριβέλιζε όλον αυτόν τον καιρό, ήθελα κάπου να το πω. Όλη αυτή η ιστορία με το Σύμφωνο Συμβίωσης και τον θόρυβο που ξέσπασε ?κάποιοι βλέπεις έκαναν το Σύμφωνο παντιέρα και φάνηκαν υποκριτές?, μου την έδωσε στα νεύρα και αποφάσισα να κάνω τη δική μου παραδοχή.

Μετάνιωσες για τη δήλωση που έκανες;
Να μετανιώσω; Ούτε για μία στιγμή! Ήταν μια βαθιά πολιτική δήλωση. Το είχα πρωτοπεί άλλωστε πριν από 10 χρόνια σε μία συνέντευξη μου. Δεν νιώθω ότι έκανα κάποια τρομερή εξομολόγηση ή ότι υπήρχε κάποια συγκεκριμένη εσωτερική ανάγκη για να το αποκαλύψω. Μου ήρθε και το είπα, απλά τα πράγματα!

Για ποιον λόγο μίλησες δημόσια;
Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Κάποιος που σέβεται τον εαυτό του και αυτούς που τον εμπιστεύονται πρέπει να είναι αληθινός και ειλικρινής. Εγώ στη ζωή μου έχω μάθει να λέω μόνο αλήθειες. Δεν θα έκανα ποτέ πλάκα για ένα τόσο σοβαρό θέμα και ούτε το παίρνω πίσω. Με πλήρη επίγνωση έκανα αυτή τη δήλωση.

Τελικά πότε βρέθηκες ερωτικά με άντρα;
Δεν θα μπω καθόλου σε τέτοιες λεπτομέρειες γιατί με τον τρόπο αυτό μία πολιτική δήλωση καταντάει άσεμνη. Δεν θέλω να περάσω στον κόσμο άλλα μηνύματα, ούτε να μπούνε στη σφαίρα του αγοραίου. Είναι ιερή η δήλωση που έκανα κι αν αρχίσω να λέω λεπτομέρειες θα φύγει αυτή η αγνότητα και το πολιτικό μήνυμα που θέλω να περάσω θα γίνει αυτομάτως φτηνό. Ας βάλουμε τελεία σε αυτή τη δήλωση, θέλω πια να περάσει λίγος καιρός, να ηρεμήσουν τα πράγματα και μετά να πιάσουμε ξανά αυτή τη συζήτηση. Δεν ξέρω αν μου έκανε καλό ή κακό η συγκεκριμένη παραδοχή, ο χρόνος θα δείξει.

Κάποιοι μετά τις δηλώσεις σου θα σε αποκαλέσουν gay.
Δεν με ενδιαφέρει να με πουν gay. Μόνο εγώ ξέρω τι είναι ο Απόστολος Γκλέτσος. Δεν θα προσδιοριστώ σεξουαλικά δημόσια γιατί μετά χάνεται όλος ο σκοπός της δήλωσής μου.

Οι γονείς σου και η κόρη σου πως αντέδρασαν ακούγοντας τη δήλωσή σου;
Για να κάνω κάτι τέτοιο δημόσια, πάει να πει πως έχω προετοιμάσει το έδαφος και ξέρω τι κάνω. Και οι  γονείς μου και το παιδί μου ξέρουν τι γίνεται στη ζωή μου, έχουν αισθήματα, ελεύθερο πνεύμα και αποθέματα δημοκρατίας.

Ισχύει ότι σε νεαρή ηλικία εργαζόσουν ως μασέρ σε χαμάμ;
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο ποτέ δεν δούλεψα σε χαμάμ. Άλλωστε για να γίνεις μασέρ πρέπει να έχεις σπουδάσει. Έχω κάνει, όμως, αρκετές χειρονακτικές δουλειές πριν την ηθοποιία, με την πιο πετυχημένη αυτή του πωλητή σε ένα μαγαζί με ξενοδοχειακό εξοπλισμό στην Κρήτη, Μου έγινε μάλιστα μεταγραφή με καλά χρήματα από τον αδελφό του μαγαζάτορα (γέλια). Στα 23 μου έβγαζα με τη δουλειά μου απίστευτα πολλά χρήματα!

gossip-tv.gr