“Ο δολοφόνος της Αγραφιώτου είναι από το σπίτι της. Δεν είναι ο δράκος”- Ανατρεπτική μαρτυρία

06.30

Μια μαρτυρία φίλης, της Ελευθερίας Αγραφιώτου που βρέθηκε δολοφονημένη σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι, ανατρέπει όσα γνωρίζαμε έως τώρα. Σύμφωνα με φίλη του θύματος, ο δράστης της δολοφονίας είναι από το περιβάλλον της Ελευθερίας. Μάλιστα, κάνει λόγο για μια γυναίκα η οποία τα σχεδίασε όλα για να της πάρει την περιουσία.

«Γνώρισα την Ελευθερία Αγραφιώτου στο νοσοκομείο πριν μια πενταετία που είχα τον πατέρα μου άρρωστο και εκείνη είχε τη μητέρα της. Η τελευταία επικοινωνία με την κυρία Αγραφιώτου ήταν 14 Απριλίου και είχαμε συνεννοηθεί να βγούμε για καφέ. Εγώ έπαιρνα τηλέφωνο από το χωριό και δεν το σήκωνε το τηλέφωνο κανένας στο σπίτι, ούτε το κινητό τηλέφωνο σήκωνε. Εντάξει δεν έδωσα σημασία. Βλέπω από την τηλεόραση ότι είχε εξαφανιστεί, αλλά δεν υπολόγιζα ότι θα έφτανε σε αυτό το τραγικό τέλος» διηγείται η φίλη του 69χρονου θύματος.

Η μαρτυρία για την Ελευθερία Αγραφιώτου, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», φαίνεται να δίνει νέα τροπή στα πράγματα, αφού η επιστήθια φίλη της υποστηρίζει πως μάταια ψάχνουν το «δράκο» και τονίζει ότι ο δολοφόνος είναι από το περιβάλλον του θύματος:

«Είναι σίγουρα μέσα από το περιβάλλον της. Είναι σίγουρα 100%…[…] Έβαλε τα άτομα αυτή για να τη βγάλουν από τη μέση και για αυτό δεν πάρθηκε ούτε το κινητό της, ούτε τα λεφτά από την τσάντα της για να μην δώσουν στοιχεία ότι ήταν κλοπή. Σίγουρα ήταν κάποιος που γνώριζε. Την πίεζαν να δώσει τα χρήματα. Της έλεγα «μην λες ότι πούλησες το σπίτι σου, έχεις κάποια χρήματα, μη τα λες οπουδήποτε γιατί όλος ο κόσμος δεν είναι ίδιος. Την συμβούλευα παρόλο που είμαι πολύ πιο μικρή στην ηλικία. Είχε δώσει αρκετά χρήματα, άνω των 10.000 ευρώ, που την πίεζε» αναφέρει χαρακτηριστικά και καταλήγει: «Το πρόβλημα της ήταν το τελευταίο διάστημα, δεν ήταν 5 χρόνια πριν όταν τη γνώρισα. Ψάχνουμε τον «δράκο», δεν είναι το παλικάρι, είναι μέσα από το σπίτι.»

protothema.gr