Ο Φεβρουάριος μπήκε δυνατά στο N’JOY UNI-League

16.01

26 ματς σε 4 πόλεις της χώρας είχαν ως αποτέλεσμα άλλη μία συναρπαστική αγωνιστική!

Σε όλη την Ελλάδα η δράση για το N’JOY UNI-League συνεχίζεται αδιάκοπα και η είσοδος στο μήνα Φεβρουάριο έφερε για άλλη μία φορά ενδιαφέρουσες μονομαχίες και αμφίρροπες εξελίξεις στους αγώνες!

Στην Θεσσαλονίκη, η ματσάρα ανάμεσα στους Ρόζ Πάνθηρες και την Atletico City βρήκε τους πρώτους να παίρνουν το ματς με 5-4. Τα 18 (!) γκολ στο Aelcohilcs-Madridistas και το τελικό σκορ 8-10 ήταν ίσως το ματς της αγωνιστική για όλη την Ελλάδα!

Το N’JOY έπαιξε, παίζει και θα παίζει για πολύ καιρό ακόμα πρωταγωνιστικό ρόλο στις καρδιές των φοιτητών καθώς είναι το brand σοκολατούχου γάλακτος που αγαπήθηκε όσο λίγα από ολόκληρο το αθλητικό κοινό με το οποίο συνδέθηκε άρρηκτα μέσω του μεγαλύτερου ελληνικού αθλητικού φοιτητικού θεσμού.

Αναλυτικά τα πιο σημαντικά αποτελέσματα της συμπρωτεύουσας:

ΑΚΜΙ fc-HMMY United:13-1

ΙΕΚ Δέλτα-Larissa city:

Νοname-Χώροί:10-3

Ρόζ Πάνθηρες-Atletico City:5-4

Outsiders-Κανονιέρηδες:3-11

Nerds fc-Puchu fc:2-7

Colpo Grosso-Παπάδες:2-19

Aelcohilcs-Madridistas:8-10

Κιλκιστάν-Agroriders:11-6

Στο Ηράκλειο, Οι Μπέμπηδες ήταν άνετοι με το 15-5 επί των Άγαμων Θυτών, ενώ συναρπαστικό ήταν και το ματς Φιλική συμμετόχη-Μπαγκάλια fc με το τελικό 9-5 να είναι άκρως χορταστικό.

H ΝΙΚΟΝ αποτελεί έναν από τους πιο παλιούς υποστηρικτές της διοργάνωσης καθώς από το 2007 μέχρι σήμερα έχει γεμίσει τους πρώτους σκόρερς, MVPs κτλ με ψηφιακές μηχανές ώστε να μην χάνουν στιγμή από τις στιγμές που… λατρεύουν να ζουν!

Στο Ηράκλειο λοιπόν ξεχωρίσαμε:

Άγαμοι..Θύται-Μπέμπηδες:5-15

ΑΕ ΑΝ-Τουρίστες:2-16

Φιλική Συμμετόχη-Μπαγκάλια fc:9-5

Gazi on tour-Milton Keynes Dons fc:12-2

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της ΠΕΠΣ Σάλας του επίσημου φορέα ανάπτυξης του ποδοσφαίρου μικρότερων διαστάσεων στην Ελλάδα.

Στα Ιωάννινα, το ματς Εκκολαπτόμενοι-Αλκοολικός αστέρας:7-6 κράτησε ανεξάντλητο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος, ενώ άκρως παραγωγικά σε γκολ ήταν και τα υπόλοιπα δύο παιχνίδια:

Εκκολαπτόμενοι-Αλκοολικός αστέρας:7-6

Επιστήμονες-Drink Team:11-4

The Replacements-Κίτρινο Υποβρύχιο:3-19

Το Ρέθυμνο φιλοξένησε τη διεξαγωγή 5 αγώνων, με την ομάδα La mamunia να εχει καλή αμυντική διάταξη και να παίρνει τη νίκη με 2-1 απέναντι στους Κανονιέρηδες, ενώ εξαιρετικό ήταν το ματς Leeds-Αψυχολόγητοι το οποίο κρίθηκε στο γκολ (7-6)!

Τα YAVA υποστηρίζουν την διοργάνωση σε επίπεδο προβολής και δικτύου και έτσι απέκτησαν μία ξεχωριστή θέση στο πάνθεον των partners του N’JOY UNI-League αλλά και στις καρδιές των φοιτητών.

Αναλυτικά τα αποτελέμσατα του Ρεθύμνου

Align-Εντατικάρα:12-5

La Mamunia-Κανονιέρηδες:2-1

Leeds-Αψυχολόγητοι:7-6

ΓΓΔ-Αστέρας Φιλοσοφικής:6-2

Χαβαλένθια-Δυναμό Ψόφιας:5-0

Το N’JOY UNI-League ως το ελληνικό πρωτάθλημα minifootball είναι η διοργάνωση από την οποία συγκροτείται η Ελληνική Ομάδα η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό του 2015 της EMF (European Minifootball Federation).