Ο φίλος μου ο Λευτεράκης … στο Μega Place.

16.30
Η θεατρική παράσταση που έχει γνωρίσει διαχρονικά τεράστια επιτυχία Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΣ
Του Αλέκου ΣακελλάριουΣκηνοθεσία-διασκευή Θανάσης Παπαθανασίου & Μιχάλης Ρέππας
στο mega place, στο Βλητέ

Ημέρες και ώρες παραστάσεων :
 Παρασκευή 11 Απριλίου 2014   ώρα :21.30
 Σάββατο 12 Απριλίου 2014  ώρες 18.30
 και Σάββατο 12 Απριλίου 2014   21.30

Σήμερα, 100 χρόνια μετά την γέννηση του Αλέκου Σακελλάριου σε μια περίοδο που το μέλλον φαίνεται σκοτεινό και δυσοίωνο, μια κωμωδία του ’60, Ο φίλος μου ο Λευτεράκης, επιστρέφει για να μας θυμίσει την αισιοδοξία και την χαρά της ζωής και να μας μεταφέρει ήχους και εικόνες από μια Ελλάδα που μπορούσε ακόμη να ελπίζει.  Δεν ήταν ούτε τότε μια ευτυχισμένη Ελλάδα, αλλά τουλάχιστον κοιτούσε μπροστά.
Παίζουν με σειρά εμφάνισης οι ηθοποιοί: Σπύρος Πούλης, Βάσω Γουλιελμάκη, Μαρία Ανδρούτσου, Χριστίνα Τσάφου, Μάνος Παπαγιάννης, Γιάννης Μποστατζόγλου, Χάρης Γρηγορόπουλος.
Στο έργο, που έχει γνωρίσει διαχρονικά τεράστια επιτυχία, ο άπιστος Θοδωράκης επινοεί τον φίλο του Λευτεράκη για να δικαιολογεί τα ταξίδια και τις απουσίες του από το σπίτι. Τι γίνεται όμως όταν ο Λευτεράκης εμφανίζεται μπροστά του με σάρκα και οστά..; 
Γρήγοροι ρυθμοί, ανατροπές, κωμικές καταστάσεις και ακόμη πιο κωμικές ερμηνείες, λίγη νοσταλγία, κυρίως όμως η αισιόδοξη και «ατρόμητη» μπροστά στις δυσκολίες ματιά του Σακελλάριου. Όταν οι καταστάσεις ζορίζουν, οι φίλοι είναι δίπλα μας  και δίνουν τη λύση.. Τότε. Και τώρα!
Απόδοση κειμένου/Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου, Μιχάλης Ρέππας
Διάρκεια παράστασης: 100 λεπτά με το διάλειμμα
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ : 18€ γενική είσοδος 15 € προπώληση, 12€ φοιτητικό-παιδικό-ανέργων. Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ.