Ο γιος του Nicola Sarkozy θα παίξει μουσική στην συναυλία του Σάκη Ρουβά!

17.29
 
Ο Σάκης Ρουβάς και η ομάδα του έχουν ετοιμάσει ένα grand finale για το The Ace Of Hearts Tour. Η επιτυχημένη περιοδεία του κορυφαίου Έλληνα σταρ θα ολοκληρωθεί με το φαντασμαγορικό show που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Οκτωβρίου στο Tae Kwon Do και όπως σου είχαμε γράψει και στο TLIFE θα έχει πολλές εκπλήξεις! Μία από αυτές είναι η εμφάνιση της μοναδικής Δούκισσας Νομικού ως Special guest. Δες εδώ!
 
Δεν είναι όμως το μοναδικό πρόσωπο που θα κερδίσει την προσοχή μας στο μουσικό υπερθέαμα που έχει ετοιμάσει ο Σάκης και αναμένεται να έχει την ίδια επιτυχία που γνώρισε σε όλους τους σταθμούς σε Ελλάδα και Κύπρο. 
 
Στο live θα παίξει μουσική ένα γνωστό πρόσωπο και δεν είναι άλλο από τον Dj Mosey aka. Pierre Sarkozy. Ο νεαρός μουσικός θα ξεσηκώσει τους θεατές με house επιτυχίες και δυνατό ρυθμό, με την ταλαντούχα μουσική παραγωγό & Dj Xenia Ghali που ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη με τα upbeat mash up mixes της και με τον Stelios Joannou με τα live vocals του SteveMcee για ξεχωριστές εκτελέσεις dance τραγουδιών που θα ενθουσιάσουν! 
 
Δικαίως το όνομά του σου θυμίζει κάτι αφού πρόκειται για τον μεγάλο γιο του Γάλλου πολιτικού, Nicola Sarkozy. O Pierre ξέφυγε από την πολιτική σταδιοδρομία του πατέρα του αλλά έχει καταφέρει να γίνει γνωστός αφού κάνει καριέρα ως μοντέλο και ως dj.
 
O γοητευτικός 29χρονος μάλιστα έχει μπει στη λίστα γνωστού περιοδικού με τους 40 πιο ποθητούς εργένηδες στον κόσμο αφήνοντας πίσω του ονόματα όπως ο George Clooney.
 
Μέχρι να τον απολαύσεις στο φαντασμαγορικό The Ace Of Hearts Tour δες μερικές φωτογραφίες του και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα!
 
Αξίζει να αναφέρουμε ότι το The Ace of Hearts Tour είναι αφιερωμένο στους σκοπούς  του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας για την ευαισθητοποίηση του κοινού και την οικονομική ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. 

TLIFE.GR