Ο Κάινι Γουέστ γνώρισε την Καρντάσιαν σε… τρίο – Όλες οι λεπτομέρειες στο φως

17.56
 
Πολλά περιμένουμε να ακούσουμε ακόμα για το πολυτάραχο ερωτικό παρελθόν της Κιμ Καρντάσιαν, αλλά αυτό ξεπερνά κάθε φαντασία. Πασίγνωστο περιοδικό «ξεμπροστιάζει» την φαινομενικά ιδανική σχέση του Κάινι Γουέστ με την Κιμ, υποστηρίζοντας πως εκείνος την γνώρισε σε ερωτικό όργιο στο οποίο εκείνη δέχτηκε να συμμετάσχει ύστερα από δική του προτροπή.
 
Το περιοδικό «In Touch» εξασφαλίζοντας πληροφορίες από το στενό περιβάλλον της Καρντάσιαν, υποστηρίζει πως εκείνη βρισκόταν ακόμα σε σχέση όταν γνώρισε τον Κάινι Γουέστ, ωστόσο δεν δίστασε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του και με ακόμα μία διάσημη περσόνα, της οποίας το όνομα όμως δεν αποκαλύπτεται.
 
Ο Κάινι Γουέστ προσπαθούσε από καιρό να γνωρίσει την Καρντάσιαν και δήλωνε σε φίλους και γνωστούς ότι θέλει διακαώς να κάνει τρίο μαζί της. Η Κιμ αποδέχθηκε την πρόσκληση και το ερωτικό τρίγωνο ήρθε σε επαφή παραπάνω από μία φορές, για να καταλήξει να «συγκρουστεί», όταν η τρίτη ξέκοψε επειδή έβλεπε την ξεκάθαρη προτίμηση του ράπερ στην Καρντάσιαν.
 
Το «In Touch» γράφει μάλιστα πως η Κιμ «τρέμει» το ξεμπρόστιασμα της από τον Κάινι, με άτομο του περιβάλλοντός της να δηλώνει: «Η Κιμ χρόνια τώρα προσπαθεί να βγάλει από πάνω της τη ρετσινιά του sex tape και να αλλάξει τη γνώμη που έχει ο κόσμος για’ αυτή. Φοβάται τις αποκαλύψεις του Κάινι πολύ». Και αν αναρωτιέστε τι έχει να φοβάται η Κιμ από τον σύζυγό της, σας έχουμε την απάντηση.
 
Ο Κάινι Γουέστ απολαμβάνει την φήμη της Καρντάσιαν όσο κανείς γι’ αυτό και την ωθεί σε προκλητικές συμπεριφορές για να εξακολουθήσει να «πουλάει». Το περιοδικό επικαλούμενο πηγή εκ των έσω κάνει λόγο για επιθυμία του ράπερ να δοθούν στην δημοσιότητα όλες οι καυτές λεπτομέρειες της γνωριμίας τους σε περίπτωση που η Κιμ σταματήσει να απασχολεί και να ιντριγκάρει την κοινή γνώμη.
 
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως ο ίδιος πυροδοτεί συνεχώς πικάντικες φήμες γύρω από τη ζωή του με την Κιμ. Λεπτομέρειες για τη σεξουαλική τους ζωή, πιθανές εγκυμοσύνες και διαζύγια και γυμνές φωτογραφίσεις είναι μόλις μερικές από τις «έξυπνες» ιδέες του Γουέστ για να κρατά το όνομα της Καρντάσιαν στο προσκήνιο.
 
Τι να πούμε κι εμείς. Το μόνο για το οποίο μπορούμε να είμαστε σίγουροι είναι ότι σε περίπτωση χωρισμού του διάσημου ζευγαριού, ο Κάινι έχει πολλά ράμματα για τη γούνα της Κιμ.

toratora.gr