Ο Κιτ Χάρινγκτον το επισημοποίησε: Ο Τζον Σνόου θα συνεχίσει στο Game of Thrones

17.30

Όταν έχεις πείσει το μυαλό και τη ψυχή σου για κάτι και αυτό το κάτι επιβεβαιώνεται, τότε δεν υπάρχει καμία έκπληξη ή ξάφνιασμα. Μόνο ένα χαμόγελο ικανοποίησης για την πεποίθηση σου που γίνεται πραγματικότητα.

Επομένως, όλοι εμείς οι φανατικοί του Game of Thrones δεν θα μπορούσαμε να αισθανθούμε κάτι διαφορετικό μετά τα όσα δήλωσε ο Κιτ Χάρινγκτον για τον ρόλο του στη σειρά. Οι αλλεπάλληλες μαχαιριές από τα μέλη της Νυχτερινής Φρουράς δεν ήταν αυτές που τον σκότωσαν, αλλά αυτές που του έδωσαν τη δυνατότητα να γίνει ακόμα πιο δυνατός, ώστε όταν έρθει η στιγμή να αντιμετωπίσει τους White Walkers να τους αντιμετωπίσει ως ίσο προς ίσους.

Από το τελευταίο επεισόδιο, πριν από 3 μήνες, μέχρι σήμερα ακούστηκαν πολλά. Οι χρήστες των social media αναζητούσαν διαρκώς εκείνη την πληροφορία που θα έδινε ένα στοιχείο για το πως θα συνεχίσει ο Τζον Σνόου. Γιατί αυτό το είχαν δεδομένο. Οι θεωρίες που ακούστηκαν δεν άφηναν περιθώρια. Η παρουσία του στη Βόρειο Ιρλανδία, σημείο των γυρισμάτων της σειράς, επίσης δεν επέτρεπε άλλες σκέψεις.

Ώσπου ήρθε ο ίδιος ο Κιτ Χάρινγκτον να επιβεβαιώσει τα παραπάνω, αφήνοντας όμως και ένα πέπλο μυστηρίου, για τον τρόπο που θα ζει στο Game of Thrones. Μιλώντας στο περιοδικό του Βελγίου Humo, ο Κιτ δήλωσε: «Ας πούμε απλώς ότι η σειρά θα είναι μέρος της ζωής μου για μερικά χρόνια ακόμα. Πιθανότατα θα είμαι στα 30 και κάτι όταν θα τελειώσει για μένα. Το συμβόλαιο μου πάντως είναι ενεργό και θα είναι για καιρό». Αν σκεφτούμε ότι ο Κιτ είναι 28 ετών, αυτό σημαίνει ότι θα τον βλέπουμε τουλάχιστον μέχρι την 7η σεζόν.

Το πιο πιθανό σενάριο πάντως είναι ότι στην 6η, που θα ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2016, ο Τζον Σνόου θα υπάρχει στη σειρά ως μέρος εγκιβωτισμένης αφήγησης, μιας και έχει γίνει κάτι παραπάνω από τελεσίδικο, ότι θα δούμε πολλές αναδρομές στο παρελθόν στον κύκλο που έρχεται. Η οποιαδήποτε μεταμόρφωση του Σνόου θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος του ή στην χειρότερη για την περιέργεια μας, στην 7η σεζόν. Σε κάθε περίπτωση τα νέα είναι καλά για τους φαν.

 

toratora.gr