Ο Πάνος Κιάμος στο Club 22! Ένα μοναδικό πρόγραμμα συνεχίζει για 3η χρονιά!

15.44

 
Στο Club 22 για τρίτη συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται ο Πάνος Κιάμος συνεχίζοντας ένα σερί πετυχημένων εμφανίσεων έχοντας στην συντροφιά του τον ταλαντούχο και αξιαγάπητο Stan και την Ελένη Χατζίδου. Κιάμος Stan Χατζίδου αποτελούν το σχήμα της χρονιάς και συνδέουν το όνομα τους με την διασκέδαση στον υπέροχο χώρο του Club 22.

Το Club 22, ο χώρος που μπήκε στην ζωή μας πριν τρία περίπου χρόνια αποτελεί και αυτή την σεζόν μια από τις πρώτες επιλογές στις πίστες της νυχτερινής Αθήνας. Το Club 22 στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης 22 λειτουργεί σαν πίστα μπουζουκιών από το 2012. Το όνομα του το οφείλει στην ιδιότητα που είχε ο χώρος πριν το 2012, όταν στον ίδιο χώρο φιλοξενούνταν κατά καιρούς μερικά από τα μεγαλύτερα clubs της Αθήνας, όπως το Prime και το La Mamounia.

Ο Πάνος Κιάμος εδώ και τρία χρόνια εμφανίζεται συνεχόμενα στο Club 22 αποτελώντας πάντα το πρώτο όνομα στην πίστα του νυχτερινού κέντρου. Στο άκουσμα και μόνο του ονόματος Πάνος Κιάμος έρχεται σε όλους η σκέψη της διασκέδαση αφού ο τραγουδιστής έχει ταυτιστεί εδώ και κάτι παραπάνω από 14 χρόνια με αυτήν. Ο Πάνος Κιάμος είναι μια από τις πιο επιτυχημένες φωνές της γενιάς του και ταυτόχρονα ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές του κοινού. Φυσικά ο Πάνος Κιάμος ξεχωρίζει για τον τρόπο με τον οποίο διασκεδάζει τον κόσμο στο πρόγραμμα του, έχοντας δυναμική σκηνική παρουσία και βγάζοντας μια αύρα θετικής ενέργειας από την πρώτη στιγμή της εισόδου του στην πίστα.

Όλα αυτά βέβαια σε συνδυασμό με τις αναρίθμητες επιτυχίες του από τις χρυσές και πλατινένιες δισκογραφικές δουλειές που έχει κυκλοφορήσει ο Πάνος Κιάμος όλα αυτά τα χρόνια της επιτυχημένης μουσικής τους σταδιοδρομίας. Στις πίστες που εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος μπορεί κάποιος να συναντήσει άτομα κάθε είδους ηλικίας από την νέα γενιά μέχρι κόσμο μεγαλύτερης ηλικίας και αυτό είναι ένα δείγμα της αγάπης του κοινού προς το πρόσωπο του. Όποιος θέλει να δει τον Πάνο Κιάμο στα καλύτερα του δεν έχει παρά να επισκεφθεί το Club 22 και να τον απολαύσει μαζί με την υπέροχή παρέα του.

Ο Stan έρχεται στο Club 22 για να συναντήσει τον Πάνο Κιάμο και την Ελένη Χατζίδου και όλοι μαζί να αποτελέσουν το σχήμα της σεζόν που θα απογειώσει τις νύχτες μας. Ο Σταν είναι ένα από τα νέα παιδιά της ελληνικής μουσικής και ίσως αυτός που έχει αυτή την στιγμή την μεγαλύτερη δημοτικότητα από όλους τους τραγουδιστές της γενιάς του. Έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να δημιουργήσει το δικό του ρεύμα και να καθιερώσει το δικό του ιδιαίτερο στυλ. Ο Stan έχει καταφέρει μέσα από τις τρεις προσωπικές του δισκογραφικές δουλειές να γνωρίσει πολύ μεγάλες επιτυχίες, ενώ αξίζει να χαρακτηριστεί το ότι μερικά από τα κομμάτια του τα έχει γράψει ο ίδιος ενώ έχει γράψει τραγούδια και για άλλους τραγουδιστές.

Η Ελένη Χατζίδου είναι η κυρία της παρέας του Club 22. Η νεαρή τραγουδίστρια με την υπέροχη φωνή και το εκρηκτικό ταπεραμέντο έρχεται στο Club 22 για να αναστατώσει με τις επιτυχίες της και την σκηνική της παρουσία το κοινό. Η Ελένη Χατζίδου τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να δει την καριέρα της να εκτοξεύεται στα ύψη. Η αρχή του καλού για την Ελένη Χατζίδου έγινε με το τραγούδι «Χειρότερα» συνεχίστηκε με την συνεργασία της με τα τον Φοίβο και όλα αυτά σε συνδυασμό με εμφανίσεις σε πίστες όπως το Ποσειδώνιο, το Frangelico και τώρα το Club 22. Στην Ελένη Χατζίδου ανήκει και μια από τις επιτυχίες της χρονιάς , το τραγούδι ¨Δεν θα σε περιμένω¨ που εδώ και αρκετούς μήνες βρίσκεται στις πρώτες ραδιοφωνικές επιλογές του κοινού.

Κιάμος Σταν Χατζίδου, ένα σχήμα που κάθε βράδυ στο Club 22 βάζει μπουρλότο στην διασκέδαση και κάνει τη βραδιά σας ξεχωριστή.
Περισσότερα για τις εμφανίσεις του Πάνου Κιάμου στο Club 22 θα βρείτε εδώ!