Ο Σταυρουλάκης “σφυρίζει” την πρεμιέρα του ΙΝΚΑ κόντρα στον Ατσαλένιο

09.27

Η ώρα της αναμονής φτάνει στο τέλος της και η ομάδα του ΙΝΚΑ ετοιμάζεται για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον ΠΟΑ στο γήπεδο όμως των Μουρνιών και όχι σε αυτό των Αγ. Αποστόλων που αγωνίστηκε καθ? όλη την διάρκεια της φετινής χρονιάς. Ο Γιάννης Κατσούλης είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του ενώ βλέπει την ομάδα του να αυξάνει ρυθμούς μέρα με την μέρα στις προπονήσεις που γίνονται στο γήπεδο του Μινωταύρου.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν καθώς η διακοπή επέτρεψε στον Μάριο Ζαντράβκοβιτς να επιστρέψει και με την ψυχολογία στα ύψη έχοντας πίσω τους μια άκρως επιτυχημένη χρονιά θα ριχτούν στην μάχη έχοντας δύσκολη αποστολή στην πρεμιέρα καθώς θα αντιμετωπίσουν το μεγάλο φαβορί βάση αριθμών τον Ατσαλένιο ο οποίος ολοκλήρωσε την χρονιά έχοντας τρομερές επιδόσεις και ειδικά στην άμυνα όπου δεν δέχτηκε γκολ στην τελική φάση.

Ορίστηκαν οι διαιτητές για την 1η αγωνιστική των μπαράζ των πρωταθλητών. Ο Ρεθυμνιώτης Σταυρουλάκης θα διευθύνει την αναμέτρηση του ΙΝΚΑ με τον ΠΟΑ ενώ στο άλλο ματς ορίστηκε ο Φουκάκης από το Ηράκλειο

Δείτε αναλυτικά:

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ-ΠΟ Ατσαλένιου Μουρνιές
Σταυρουλάκης Κοκμοτός-Βυζιργιαννάκης Ρεθύμνου
Παρατηρητής διαιτησίας: Παπαδάκης Λασιθίου

 

Άρης Ρεθύμνου-ΟΦ Ιεράπετρας στη Σοχώρα
Φουκάκης (Νικολακάκης-Αντ. Δασκαλάκης) Ηρακλείου
Παρατηρητής διαιτησίας: Βασσάλος Χανίων