ΟΦΗ: Κάνουν… φτερά τα εισιτήρια με Φωστήρα!

12.31

Η πρωτοφανής ζήτηση των εισιτηρίων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Φωστήρα, αλλά και θέματα ασφαλείας του αγώνα που προέκυψαν απο την σύσκεψη για τα μέτρα τάξης με την αστυνομία, οδηγούν την διοίκηση του ΟΦΗ να πάρει τα μέτρα της για το παιχνίδι της Κυριακής στο Γεντί Κουλέ.

Τα ζητήματα αυτά αποτέλεσαν βασικό αντικείμενο συζήτησης στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΦΗ που έγινε την Δευτέρα (16/5) το απόγευμα και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ.

Ο αριθμός εισιτηρίων που έχει διατεθεί -και σε αυτό αντίστοιχη είναι η θέση και της αστυνομίας όπως διατυπώθηκε στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης-δεν επιτρέπει την ελεύθερη είσοδο σε κανένα στο γήπεδο. Ούτε και στα παιδιά χωρίς εισιτήριο.

Και αυτό γιατί υπάρχει κίνδυνος, να μείνει κάποιος με εισιτήριο έξω απο το γήπεδο. Γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και δυσάρεστες καταστάσεις.

Ετσι, αποφασίστηκε ότι σε αυτό το παιχνίδι «ειδικών συνθηκών» θα μπορέσουν να φιλοξενηθούν αυστηρά μόνο όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο.

Ακόμα και για τα παιδιά χωρίς εισιτήριο, μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα, καθώς στη θέση που θα καθίσουν, θα έχει πουληθεί εισιτήριο σε κάποιον άλλο.

Η διοίκηση του ΟΦΗ, με ανακοίνωση της « ζητάει την κατανόηση του φίλαθλου κόσμου, ειδικά για αυτό το παιχνίδι και καλεί όλους να αντιληφθούν ότι αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι το θέμα της ασφάλειας διεξαγωγής του αγώνα και τίποτε άλλο.

Η διοίκηση του ΟΦΗ σε όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς έδειξε ευαισθησία σε θέματα ελεύθερης εισόδου παιδιών και γυναικών στο γήπεδο, αλλά στο συγκεκριμένο αγώνα, αυτό δεν είναι εφικτό, λόγω της μεγάλης δίψας του κόσμου του ΟΦΗ να βρεθεί στο γήπεδο και να πανηγυρίσει με την ομαδα μας την άνοδο.

Μακάρι να υπήρχαν θέσεις να φιλοξενηθεί όλος ο κόσμος.

Αυτή η δίψα και η πρωτοφανής δίψα του κόσμου να σπρώξει την ομάδα μας στην επιτυχία, είναι για μας το καλύτερο μήνυμα. Προέχει όμως η ασφάλεια του αγώνα. Την Κυριακή η ομάδα μας αλλάζει πορεία και αυτό είναι το πιο σημαντικό» καταλήγει η ανακοίνωση του ΟΦΗ.

AΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ