ΟΦΗ: Προετοιμάζεται για Άλιμο

13.14

Με προπόνηση που έγινε την Πέμπτη (5/5) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ συνέχισε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής (8/5) με τους Τράχωνες Αλίμου στην Αθήνα, για την πρότελευταία αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Περογαμβράκης και Σαχινίδης, ενώ μόνο θεραπεία έκανε ο Πίτσος, η συμμετοχή του οποίου στο παιχνίδι με τους Τράχωνες έχει αποκλειστεί.

Απο εκεί και πέρα, ο Νίκος Νιόπλιας δεν αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα και έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες ετοιμοπόλεμους, για την προσεχή αναμέτρηση, όπου ο στόχος του ΟΦΗ, είναι μια ακόμη νίκη, για να έρθει ακόμα πιο κοντά στο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Το παιχνίδι ΟΦΗ-Φωστήρας πλησιάζει και η διοίκηση της κρητικής ομάδας, βλέποντας το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει ήδη απο το φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ, έθεσε σε κυκλοφορία τα εισιτηρια της αναμέτρησης, 12 μέρες πριν την διεξαγωγή της, στο Γεντί Κουλέ στις 15 Μαίου.

Απο την Τετάρτη (4/5) το πρωί οι φίλαθλοι του ΟΦΗ μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια για την αναμέτρηση με το Φωστήρα, απο τα γραφεία του ΟΦΗ κάτω απο την θύρα 9 (9 π.μ- 3μμ και 5μμ-8μμ), απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ κάτω απο τη θύρα 1, αλλά και απο τη μπουτίκ της ομάδας.

Τα εισιτήρια τιμώνται έναντι 5 ευρώ στις θύρες 1,4,5 και 10 ευρώ στις θύρες 7 και 8.

Να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι ΟΦΗ-Φωστήρας ελεύθερη θα είναι η είσοδος μόνο σε παιδιά ηλικίας μέχρι 12 ετών εφ’ οσον συνοδεύονται.

Οι εκτιμήσεις των ανθρώπων του ΟΦΗ για την αναμέτρηση, είναι ότι δεν θα πέφτει ούτε καρφίτσα στο γήπεδο και για το λόγο αυτό προχώρησε στην κίνηση της προπώλησης εισιτηρίων, ώστε να διευκολυνθεί η διακίνηση τους, στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας.