ΟΦΗ: Προπονήσεις ενόψει Άλιμου

13.20

Προπόνηση «ενεργητικής ξεκούρασης» περιελάμβανε το προπονητικό πρόγραμμα της Τετάρτης (11/5) για τον ΟΦΗ, ο οποίος συνέχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αλιμο στην Αθήνα.

Οι παίκτες του ΟΦΗ δούλεψαν σε ατομικά χαρακτηριστικά (σέντρες, τελειώματα, πάσες, σούτ), ενώ το πρόγραμμα κάποια στιγμή περιελάμβανε και ποδοβόλει.

Το κέφι και η όρεξη των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ήταν σε υψηλό επίπεδο, γεγονός που ικανοποίησε την τεχνική ηγεσία.

Το κλίμα είναι εξαιρετικό και ο ΟΦΗ πηγαίνει με καλή ψυχολογία και τις καλύτερες προυποθέσεις για τα δυο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος με τους Τράχωνες Αλίμου και τον Φωστήρα.

ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΟΥΡΣΕΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ Ο ΟΦΗ

Χωρίς τον Αντώνη Μπουρσέλη θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στο παιχνίδι της Κυριακής (5μμ) με τους Τράχωνες Αλίμου στην Αθήνα.

Ο μέσος του ΟΦΗ σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ, ταλαιπωρείται απο ένα χρόνιο πρόβλημα στους προσαγωγούς και θα χρειαστεί να κάνει θεραπείες και να προφυλαχθεί με στόχο να είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι με τον Φωστήρα.

Προληπτικά δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Τετάρτης (11/5) ο Μιχάλης Φραγκουλάκης, προκειμένου να ξεκουραστεί κάνοντας θεραπεία στο γόνατο, όπου έχει κάποιες ενοχλήσεις, οι οποίες δεν είναι πάντως κάτι ανησυχητικό.

Ο έμπειρος μέσος της Πέμπτη θα επιχειρήσει να μπεί ξανά στο κανονικό πρόγραμμα.

Ο Μηνάς Πίτσος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα (τρέξιμο) και θεραπεία.

Απο εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, είναι στην διάθεση του Νίκου Νιόπλια, για το παιχνίδι με τους Τράχωνες.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ