Οι διαιτητές του κυπέλλου της Γ’ Εθνικής

14.28

Ένα ακόμα ιστορικό παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή στο γήπεδο των Μουρνιών καθώς η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε έναν ακόμα θεσμό που δεν είναι άλλος από αυτόν του κυπέλλλου της Γ’ Εθνικής. Το συγκρότημα του Γιάννη Κατσούλη προετοιμάζεται πυρετωδώς ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής στις Μουρνιές στις 3 το μεσημέρι και την ώρα που είχαν μειωθεί τα προβλήματα μετά και την επιστροφή του Ζντράβκοβιτς ήρθε η δυσάρεστη είδηση με τον Γιώργο Γκουτσίδη.
 
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός της χανιώτικης ομάδος παρουσίασε ένα οίδημα σε ένα παλιό τραύμα και θα ακολουθήσει ειδική θεραπεία και ιατρική αποκατάσταση.
 
Σύμφωνα με τους γιατρούς του ΝΝΚ, λόγω του νεαρού της ηλικίας του, υπάρχει ενδεχόμενο η αποθεραπεία να διαρκέσει 10 ημέρες, θα ακολουθήσει μαγνητική και ο παίκτης θα υποβληθεί κατόπιν σε ειδική αγωγή, ώστε να επιστρέψει υγιής στους αγωνιστικούς χώρους.
 
Στον δρόμο της επιστροφής βρίσκεται και ο Χρήστος Βουρβαχάκης ο οποίος όλο αυτό το διάστημα ακολουθεί με την σειρά του ειδικό πρόγραμμα.
 
Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο
ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Σταυρουλάκης, Βυζιργιανάκης-Φραγκιαδάκης (Ρεθύμνου)
 
Για τον Εργοτέλη η προετοιμασία ξεκίνησε από την Τετάρτη  ουσιαστικά καθώς την Τρίτη η ομάδα είχε ρεπό και το μόνο που μένει να δούμε τις επόμενες ώρες είναι η κατάσταση των τραυματισμών των Καλέ και Λεάλ οι οποίοι την ώρα που οι συμπαίκτες τους έδιναν φιλικό με τους νέους του συλλόγου ακολουθούσαν ατομικό πρόγραμμα.
 
ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ – ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ: Ντοκάκης, Αναστασάκης-Τσιλίκας (Χανίων)
 
ΡΟΔΟΣ – ΙΑΛΥΣΟΣ: Ζαραβίνος (Αθηνών), Σαββόγλου-Κρέτσιμος (Δυτικής Αττικής)

ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Δημητρόπουλος, Πρέντζας-Πλάκας (Δυτικής Αττικής)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ: Καλαμάτας, Πριονάς-Τσιφλάκος (Εύβοιας)

Σάββατο    ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Σπυριάδης (Χίου), Κεφαλιάκος-Μουμπογιατζόγλου (Πειραιά)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Λέκκας (Λέσβου), Γεωργακόπουλος-Κασιμάτης (Αθηνών)
 
Υπενθυμίζεται πως χωρίς αγώνα έχει προκριθεί η ομάδα του Πανθηραϊκού.