Οι εγγραφές ξεκίνησαν στην Hotelier education

14.46

 
Αλλαγές από το νέο εκπαιδευτικό έτος στη Hotelier education, ανανεωμένα προγράμματα σπουδών με εθνικές και διεθνείς πιστοποιήσεις αλλά και εξειδικευμένα σεμινάρια, ξεκινούν τον Οκτώβριο του 2018.
 
  Η Hotelier education, είναι ένα εκπαιδευτήριο εστιασμένο αποκλειστικά στις τουριστικές σπουδές. Με  επιτυχημένη λειτουργία χρόνων και πρωταρχικό στόχο την ουσιώδη και σωστή κατάρτιση των σπουδαστών της, θεωρείται ως ένα από τα κορυφαία εκπαιδευτήρια στο νησί μας.
 
  Με ανανεωμένα προγράμματα σπουδών με εθνικές και διεθνείς πιστοποιήσεις, οι δυνητικοί  σπουδαστές έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες τους.

 
Προγράμματα εκπαίδευσης
 
Βασικά προγράμματα:
Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης
Τεχνικός Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας
Τεχνικός τουριστικών μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας 
Ταχύρρυθμα προγράμματα:
Μαγειρική Τέχνη για εμπειρικούς Μάγειρες
Εξειδίκευση στη Ζαχαροπλαστική Τέχνη
Υπάλληλος Υποδοχής Ξενοδοχείου
Ρώσικα για ξενοδοχοϋπαλλήλους 

  Η Hotelier education δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα προγράμματα σπουδών, τα οποία αναβαθμίζει κάθε χρόνο εμπλουτίζοντάς τα με τις σύγχρονες τάσεις στους κλάδους της φιλοξενίας και της εστίασης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την επιτυχία των σπουδαστών, στο συντριπτικό ποσοστό 100%, στις Πιστοποιήσεις της ACTA, του Τεχνοβλαστού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
 

 
  Η εκπαίδευση στη Hotelier education είναι βιωματική και πραγματοποιείται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, με καινοτόμο εξοπλισμό και ατομικές θέσεις εκπαίδευσης. Με μεθόδους διδασκαλίας βασισμένες στην εκπαίδευση ενηλίκων, αλλά και εκπαιδευτικές τεχνικές και σύγχρονα εποπτικά μέσα διδασκαλίας, επιτυγχάνεται η άρτια εκπαίδευση των σπουδαστών.


 
  Παράλληλα οι απόφοιτοι της Hotelier education οι οποίοι έχουν απορροφηθεί κατά 95% από την τουριστική βιομηχανία, αποτελούν τα διαπιστευτήρια της ποιοτικής εκπαίδευσης. Έτσι θέτονται γερές βάσεις στους σπουδαστές για ένα ελπιδοφόρο επαγγελματικό μέλλον, με άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.
 

  Η Hotelier education όλα αυτά τα χρόνια, στηρίζει έμπρακτα τους σπουδαστές, απαντώντας εξατομικευμένα στις ανάγκες τους. Προσφέρει πολλές δωρεάν παροχές, προνόμια, εκπτωτικές κατηγορίες και ευέλικτους οικονομικούς διακανονισμούς.
 

Οι εγγραφές ξεκίνησαν στην Hotelier education.
 
Ενημερωθείτε τώρα και εξασφαλίστε μια θέση σπουδών στα πιο περιζήτητα τουριστικά επαγγέλματα.
 
Σύντομα σε ΝΕΕΣ υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο Κέντρο της πόλης!
 
Υψηλού επιπέδου τουριστική εκπαίδευση
 

 
Ξενοδοχείο Iolida beach Luxury Resort, Αγία Μαρίνα – Χανιά
Τηλ.: 28210 60807
 www.hotelier.edu.gr
info@hotelier.edu.gr
facebook: hotelier.education.official