Οι επιχειρηματίες της Σήφακα θα κινηθούν νομικά αν δεν αποκατασταθεί άμεσα ο πεζόδρομος

11.25

Με τα οχήματα να περνούν διαρκώς πάνω κάτω από τον πεζόδρομο της οδού Σήφακα, δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει πελάτης τονίζουν οι επιχειρηματίες της περιοχής. Εδώ και μήνες εκτελούνται εργασίες ανάπλασης του δρόμου με αποτέλεσμα να είναι κλειστός, ενώ μόλις χτες και η ΔΕΥΑΧ ξεκίνησε την αποκατάσταση βλάβης σε αγωγό στον πεζόδρομο με αποτέλεσμα οι τουρίστες να βλέπουν την κατάσταση και να αλλάζουν δρόμο, τονίζουν οι επιχειρηματίες.

Η βλάβη στον αγωγό της ΔΕΥΑΧ είναι γνωστή εδώ και μήνες όμως κανείς δεν ήρθε να τη φτιάξει ανταυτού επέλεξαν την έναρξη της σεζόν για να την αποκαταστήσουν όχι μόνο στο σημείο αλλά με την ευκαιρία θα αλλάξουν όλον τον αγωγό κατά μήκος του δρόμου σημειώνουν οι επιχειρηματίες εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκεια τους.

Οι επιχειρηματίες της Σήφακα σκέπτονται ήδη να κινηθούν νομικά αν δεν αποκατασταθεί άμεσα ο πεζόδρομος. Αυτό που ζητούν από τον Δήμο Χανίων είναι να επανατοποθετήσει τις πλάκες διαφορετικά θα ζητήσουν αποζημίωση, ενώ και η ΟΕΒΕΝΧ έχει στείλει για το θέμα επιστολή διαμαρτυρίας.

Να θυμίσουμε ότι βάση σύμβασης οι εργασίες στη Σήφακα θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο.