Οι Κρητικοί Συνεργάτες της INTERAMERICAN στην πρώτη γραμμή των διακεκριμένων Ασφαλιστών

17.22

 
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ), θεσμικός φορέας των επαγγελματιών Ασφαλιστών με ιστορία 50 ετών, οργάνωσε στο περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου στην Αθήνα στις 17 Σεπτεμβρίου με μεγάλη επιτυχία την ετήσια εκδήλωση βράβευσης των διακριθέντων μελών του. Η INTERAMERICAN ήταν η μεγάλη χορηγός της εκδήλωσης, κατ’ αναλογία του μεγάλου δικτύου Ασφαλιστικών Συμβούλων που διαθέτει, το οποίο αποτελεί την “αιχμή του δόρατος” της εταιρείας μεταξύ των δικτύων διανομής των υπηρεσιών και των ασφαλιστικών προγραμμάτων της.
 
Η διάκριση δύο Συνεργατών της INTERAMERICAN από την Κρήτη επισφράγισε τα καλά παραγωγικά αποτελέσματα της εταιρείας στο νησί αλλά και τη δυναμική ανάπτυξη που την χαρακτηρίζει στην κρητική ασφαλιστική αγορά. Συγκεκριμένα, βραβεύθηκαν ο Θρασύβουλος Παρασκάκης για  τη συμπλήρωση εξαετίας ως μέλος του παγκόσμιου οργανισμού διακεκριμένων Ασφαλιστικών Συμβούλων “Million Dollars Round Table” (MDRT) και ο Κώστας Καστανάκης ως υπεύθυνος Κρήτης και Νήσων για τα μέλη του MDRT. Kαι οι δύο, ανήκουν στο δυναμικό των Συνεργατών του Γραφείου Πωλήσεων Χανίων της εταιρείας.
 
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Γιάννης Καντώρος, γενικός διευθυντής πωλήσεων και marketing της INTERAMERICAN  αναφέρθηκε στον αναδιαμορφωμένο, σύγχρονο ρόλο του Ασφαλιστικού Συμβούλου, τονίζοντας τις ραγδαίες αλλαγές στο χώρο της διαμεσολάβησης κατά τα τελευταία χρόνια και τις μεγαλύτερες απαιτήσεις και ανάγκες των ασφαλισμένων, που υπαγορεύουν στους επαγγελματίες των ασφαλειών υπευθυνότητα, αξιοποίηση της τεχνολογίας και υψηλό επίπεδο γνώσεων.
 
 
 
Στη Φωτογραφία: Οι βραβευθέντες Θ. Παρασκάκης και Κ. Καστανάκης.