Οι Locomondo 27 και 28 Μαρτίου ζωντανά στο Ηράκλειο

11.25
Το 2005, οι Locomondo ταξίδεψαν στην Τζαμάικα μετά από πρόσκληση του τρομπονίστα των θρυλικών Skatalites Vin Gordon, για να γράψουν τον δίσκο με τίτλο "12 μέρες στην Jamaica" . Η σύμπραξη των Locomondo με σημαντικούς καλλιτέχνες του εξωτερικού συνεχίζεται και στον 3ο τους δίσκο ‘’ Me Wanna Dance’’, συμμετέχει εκτός από τον Natty Bo και η τραγουδίστρια των Amparanoia, Amparo Sanchez γνωστή από τη μουσική σκηνή της Βαρκελώνης.
 
Έχουν μοιραστεί την ίδια σκηνή με σπουδαία ονόματα καλλιτεχνών όπως ο Manu Chao, The Skatalites, Chumbawamba, Alpha Blondie,Ojos de Brujo, the Wailers, Aswad , Ska Cubano και άλλους .
 
Το 2014 βρίσκει τους Locomondo με καινούργιο δίσκο με τίτλο «New Day Rising» που κυκλοφορεί στην Γερμανία και περιλαμβάνει νέα τραγούδια αλλά και κάποια τραγούδια από την «Οδύσσεια» που θα παρουσιαστούν στην συναυλία στο Ηράκλειο !!!
 
Σας περιμένουμε όλους να στήσουμε ένα 2ήμερο «Γαμήλιο πάρτυ» και να σκορπίσουμε «100 Αφρό» με όλες τις παλιές και νέες επιτυχίες των Locomondo την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Μαρτίου στο Cine Studio live !!!
 
Οι Locomondo είναι οι: 
Φωνή, κιθάρα – Μάρκος Κούμαρης 
Κιθάρα, φωνή – Γιάννης Βαρνάβας 
Πλήκτρα, sampler, φωνή – Σταμάτης Γούλας 
Μπάσο – Σπύρος Μπεσδέκης 
Τύμπανα – Στρατής – Άγγελος Σούντρης
 
Τα πνευστά των Locomondo είναι οι: 
Τρομπέτα – Νίκος "Tattoo" Βλάχος 
Τρομπόνι – Χρήστος Σπηλιόπουλος 
Στο βιολί – Δημήτρης Γάσιας. 
Ηχοληψία- Θανάσης Ταμπάκης