Οι πιο πολλοί το προτιμούν άγριο:Νέα έρευνα δείχνει ότι οι 50 Αποχρώσεις μιμούνται τη ζωή!

18.00

Πλέον δεν το προτιμούν μερικοί καυτό αλλά οι περισσότεροι! Η Μέριλυν επιβεβαιώνεται και μια καινούργια τάση έχει ξεπηδήσει. The kinkier, the better φαίνεται ότι πιστεύει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού παγκοσμίως και πλέον τίποτα δεν αποτελεί ταμπού. Τα δερμάτινα έγιναν ξανά της μόδας και δεν εννοούμε για βραδινή έξοδο αλλά για βραδινή… διείσδυση.

Τα μαστίγια και οι ζώνες δεν είναι πλέον αξεσουάρ μόνο για το καστ ταινίας χωρίς σενάριο, αλλά απαραίτητο αξεσουάρ για τους περισσότερους από μας. Ή τουλάχιστον έτσι υποστηρίζουν οι επιστήμονες. Μπορεί να είναι δύσκολο να το παραδεχτείτε φωναχτά αλλά η πραγματικότητα είναι μια: άντρες, γυναίκες γουστάρουν αγριάδα. Το 25% των συμμετεχόντων αποδείχτηκε ότι τους αρέσει το "αθώο" ξύλο κατά τη διάρκεια της επαφής.

Μη φανταστείτε ότι αρέσκονται στο να τους κάνουν μαύρους αλλά τα χαστούκια τους τα θέλουν. Από αυτό το ποσοστό το 75% ήταν γυναίκες. Η επικεφαλής της έρευνας Sue Johanson, υπογράμμισε ότι τον όρο άγριο σεξ μπορεί ο καθένας να τον έχει διαφορετικά στο μυαλό του. Για κάποιος kinky είναι το πρωκτικό σεξ αλλά για κάποιους λαούς είναι απλά προκαταρκτικό (βλέπε Τουρκία και Ασία).

Αδιαμφισβήτητα όμως υπάρχουν πράγματα, όπως η συμμετοχή και τρίτου προσώπου, που όποια κουλτούρα και αν έχεις θεωρείται "τραβηγμένο". Και όμως πολλοί ήταν εκείνοι που δεν μπορούσαν να αποδώσουν ερωτικά αν δεν υπήρχε και κάποιος τρίτος στην παρέα και χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιάζονται ή δεν αγαπούν την γυναίκα τους. Κάθε φορά που κάνετε σεξ τα νεύρα του εγκεφάλου συστέλλονται και εκκρίνουν ουσίες, ντοπαμίνη και προλακτίνη που είναι ουσιαστικά υπεύθυνες για τον οργασμό και την γλυκιά αίσθηση που έχετε με το πέρας αυτού.

Παρατηρήθηκε λοιπόν ότι όταν το σεξ ήταν πιο άγριο και έντονο, η έκκριση των ουσιών αυτών ήταν κατά 4 φορές μεγαλύτερη. Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό γιατί η νέα αυτή τάση στο σεξ έχει παραμερίσει όλες τις άλλες. Πέρα από τα ιατρικά όμως στοιχεία, κοινωνιολόγοι σπεύδουν να υπογραμμίσουν ότι υπάρχουν και αίτια καθαρά κοινωνιολογικά. Μετά τη σεξουαλική απελευθέρωση, ήρθε μια εποχή όπου όλοι δοκιμάσαμε τα πάντα.

Και όταν έχουμε δοκιμάσει εύκολα και χωρίς κόπο όλο το βασικό μενού, φυσικό επακόλουθο είναι να στραφούμε σε νέες "γεύσεις" και συνδυασμούς. Φανταστείτε το κάτι σαν τον απαγορευμένο καρπό που όταν τον φας, δεν μπορείς εύκολα να τον ξεχάσεις. Ψυχολόγοι μάλιστα κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το έντονο σεξ είναι και μια μορφή αποβολής του άγχους. Η καθημερινή πίεση είναι τεράστια, οι ρυθμοί της ζωής είναι γρήγοροι και το σεξ πρέπει να συνάδει με αυτούς. Σεξ και άγχος είναι μεγέθη ανάλογα και δεν θα έπρεπε να προκαλεί τόσο μεγάλη έκπληξη η νέας μορφής σεξουαλική επανάσταση.

Κάποτε δεν υπήρχε περίπτωση μια καθωσπρέπει γυναίκα να κάνει σεξ πριν το γάμο και πλέον δεν νοείται γυναίκα που να μην έχει δοκιμάσει τα πάντα. Οι εποχές αλλάζουν συνεχώς και το μόνο που μας μένει να αναρωτηθούμε είναι το πότε θα φτάσουμε στο τέρμα…

Όταν μιλάνε οι αριθμοί
• Το 25 % των συμμετεχόντων ήθελαν ξύλο για να διεγερθούν
• Το 37% απολαμβάνει καλύτερα το σεξ όταν είναι δεμένο
• Το 50 % παραδέχτηκε (άντρες και γυναίκες) ότι δοκίμασαν πρωκτικό σεξ και το απήλαυσαν
• Το 17 % έχει κάνει και εναλλαγή συντρόφων
• Το 70 % έχει παίξει ρόλους για σεξουαλική διέγερση
• Το 75 % των γυναικών δήλωσε ότι τους αρέσει να βλέπει τον σύντροφο τους να την παρακαλάει
• Το 43 % αυτών είχε στο σπίτι του μαστίγια και άλλα παρεμφερή σεξουαλικά βοηθήματα
• Πάνω από το 50 % των ζευγαριών παραδέχτηκε ότι απολαμβάνει να παρακολουθεί ερωτικές ταινίες με άγριο περιεχόμενο.