Οι Wedding Singers ζωντανά στο Ηράκλειο

11.20
Το MONITOR in CONCERT επιστρέφει και παρουσιάζει: THE WEDDING SINGERS live την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου στο HERLIN PROJECT SPACE.

Η φράξια των γαμήλιων rockstar επιτίθεται. Μια επίθεση αγάπης με party κομμάτια της εποχής των 90's, έτσι όπως δεν τα έχουμε ξανακούσει..

Έχοντας παρουσιαστεί στην Αθήνα ως το πιο καυτό εβδομαδιαίο residency στο Τώρα-K44 στο Γκάζι, αλλά και με εντυπωσιακές εμφανίσεις σε party, φεστιβάλ και στο Rex, οι τροβαδούροι της έκστασης είναι εδώ για να απογειώσουν το μεγαλύτερο γιορτινό πάρτυ της πόλης. Ελάτε να δείτε πως τα κλασικά όργανα μιας rock μπάντας αποτυπώνουν όλο το αίσθημα των 90's σπιτικών πάρτυ. Mtv,
Jeronimo Groovy, ντισκομπάλλες και αστρόσκονη, όλα σε ένα βράδυ.

Οι Wedding Singers δεν είναι μια γραφική ορχήστρα γάμων. Ντύνονται καλύτερα απο τον Adam Sandler και έχουν τις απαραίτητες χορευτικές κινήσεις. 

Το τετραμελές…σεξτέτο, υπόσχεται booty shaking με μεγάλες δόσεις "κοπανήματος" και απόλυτη ψυχοθεραπευτική διάθεση, με τις μεγαλύτερες dance επιτυχίες των 80s και 90s. Κάτι σαν τους Daft Punk σε ροκ αναζητήσεις. Απο Benny Benasi, Yazoo, Chimo Bayo μεχρι Blue Boy, Outhere
Brothers, Andru Donalds, De La Soul, NKOTB, Salt n Pepa και πολλά ακόμα.

Οι Wedding Singers είναι οι: 

Θοδωρής Μαυρογιώργης

Λάμπης Κουντουρόγιαννης

Σεραφείμ Γιαννακόπουλος

Χρήστος Αλεξάκης

Γρηγόρης Μάγος (ηχολήπτης)

Μενέλαος Ορφανός (φωτιστής)

 
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30 / Είσοδος: 10 Ευρώ