​Οικονομόπουλος-Αραβανή: Η συγκατοίκηση ήρθε νωρίς!

08.02

Πάνε επτά µήνες από τη στιγµή που ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή διάλεξαν να αφεθούν στην ερωτική χηµεία που υπήρχε ανάµεσά τους και να γίνουν τελικά ζευγάρι.

Από τότε η σχέση τους προχώρησε µε γοργούς ρυθµούς, κάτι που αποδεικνύει και το γεγονός ότι έκαναν από νωρίς το επόµενο βήµα, παίρνοντας την απόφαση να συγκατοικήσουν. Μια απόφαση που για πολλούς θεωρείται ρίσκο, µιας και µε αυτό τον τρόπο κάθε ζευγάρι έρχεται αντιµέτωπο µε τις αντοχές, την καθηµερινή τριβή και τις ιδιαιτερότητες του ενός µε τον άλλο.

Ο Νίκος και η Ευαγγελία, όµως, δεν φαίνεται να πτοήθηκαν ούτε στιγµή. Επειτα από σχεδόν έναν µήνα σχέσης αποφάσισαν να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη και έκτοτε µοιράζονται τα πάντα. Εστησαν την ερωτική τους φωλιά στο ολοκαίνουργιο σπίτι του τραγουδιστή στη Βούλα, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στην κεντρική πλατεία της περιοχής και έχει θέα στη θάλασσα. Πρόκειται για µεζο-νέτα που καταλαµβάνει τους δύο τελευταίους ορόφους συγκροτήµατος κατοικιών και ξεχωρίζει στην περιοχή για τη µοντέρνα αρχιτεκτονική της. Εκεί περνούν τον περισσότερο χρόνο τους, όταν βρίσκονται στην Αθήνα.

Ο… χορός των αποδράσεων ξεκίνησε το περασµένο Πάσχα, όταν οι δυο τους βρέθηκαν στις εξωτικές Μαλδίβες. Μεσολάβησε ένα σύντοµο ταξίδι τους στην όµορφη Μυτιλήνη, ενώ πρόσφατα επέστρεψαν από σύντοµες, αλλά πολύ ξένοιαστες διακοπές στην όµορφη Χαλκιδική. Ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια έχουν επιλέξει να κρατούν τη σχέση τους µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας. Μπορεί να µη µιλούν γι’ αυτή ανοιχτά, όµως δεν παίζουν και κρυφτό µε τους φωτογράφους που παραµονεύουν για την κάθε τους έξοδο.

Απαλλαγµένοι από το άγχος του φακού, πλέον κάνουν κοινές δηµόσιες εµφανίσεις σε κοσµικά στέκια της Αθήνας, ενώ συνοδεύουν συχνά ο ένας τον άλλον και στις επίσηµες κοινωνικές τους υποχρεώσεις. Η Ευαγγελία, µάλιστα, η οποία έχει γίνει ιδιαίτερα εξωστρεφής στα social media και δεν κρύβει πλέον την ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του Νίκου Οικονοµόπουλου, πρόσφατα ανέβασε µια φωτογραφία της όπου κρατούσε τη νυφική ανθοδέσµη που είχε µόλις πιάσει σε γάµο καλής της φίλης. Στιγµιότυπο που από πολλούς θεωρήθηκε… σπόντα για τον σύντροφό της, ώστε εκείνος να αρχίσει να σκέφτεται σο-βαρά το ενδεχόµενο ενός γάµου.

Η ίδια, πάντως, σε πρόσφατες δηλώσεις της τόνισε πως δεν είναι ακόµα έτοιµη να παντρευτεί, µε τους φίλους τους να υποστηρίζουν πως οι δυο τους ακόµα δεν έχουν προχωρήσει σε καµία τέτοια συζήτηση, ούτε προσανατολίζονται προς τα εκεί. Προς το παρόν, τους ενδιαφέρει να περνούν καλά µαζί, να γνωρίζουν όσο πιο καλά γίνεται ο ένας τον άλλον και να απολαµβάνουν την κοινή καθηµερινότητά τους.

Και αυτό ακριβώς κάνουν σύμφωνα με τη Realnews. Αυτό απέδειξε άλλωστε πρόσφατα και η παρουσιάστρια όταν θέλησε να κάνει ξεχωριστή την ηµέρα των γενεθλίων του αγαπηµένου της, ετοιµάζοντας για εκείνον µια σειρά από υπέροχες εκπλήξεις.

gossip-tv.gr