Ουρανοκατέβατη η επανεμφάνιση της Φαίης στο "Πρωινό"! Τα λόγια αγάπης και η έντονη συγκίνηση…

16.45

Μετά Βαίων και κλάδων έγινε σήμερα το πρωί η επανεμφάνιση της Φαίης Σκορδά στο "Πρωινό" ή για να ακριβολογούμε ήταν μία επανεμφάνιση… ουρανοκατέβατη μιας και η Φαίη προσγειώθηκε στους δέκτες μας από…αέρος κάνοντας αλεξίπτωτο!

Ναι, ομολογουμένως ήταν μία άκρως θεαματική και εντυπωσιακή επιστροφή! Ηταν μία επιστροφή με τα όλα της! Ηταν μία επιστροφή η οποία εκτός από θέαμα είχε και συναίσθημα μιας και η Φαίη Σκορδά ήταν εμφανώς συγκινημένη και μόλις και μετά βίας κατάφερε να κρατήσει τα δάκρυά της.

Σε άκρως συγκινητικό τόνο ήταν και τα πρώτα λόγια που θέλησε να πει τόσο προς το… στεφάνι της, τους συνεργάτες της, όσο φυσικά και προς τους τηλεθεατές και τις μανούλες, αλλά και τις υποψήφιες μανούλες που μπορεί εκείνη την ώρα να έβλεπαν την εκπομπή.

Τι ακριβώς είπε η Φαίη;

"Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους γιατί ξέρω πως σας έλειψα και φυσικά αναφέρομαι στην τέλεια ομάδα του "Πρωινού" του ΑΝΤ1. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και σένα Γιώργο μου, γιατί όλο αυτό το διάστημα κουράστηκες περισσότερο, γιατί αναγκάστηκες να βγάλεις μέχρι και… φρύδια, να κάνεις νύχια, να μαγειρέψεις (γέλια)", είπε αρχικά η Φαίη και έσπευσε να συμπληρώσει:

"Θέλω να στείλω κι ένα μήνυμα αγάπης και τις ευχές μου και σε όλες τις μανούλες, αλλά και στις υποψήφιες μανούλες… Ολο αυτό το διάστημα όπως καταλαβαίνετε πέρασα στιγμές απόλυτης αφιέρωσης και αφοσίσωσης στα παιδιά μου γι' αυτό και δεν τα κατάφερα να απαντήσω στα μηνύματά σας. Ομως σας ευχαριστώ για την αγάπη σας και για τις ευχές σας μέσα από την καρδιά μου, όπως επίσης ευχαριστώ και όλο τον ΑΝΤ1 που δεν με πίεσε ούτε μία στιγμή για να γυρίσω. Που μου έδωσε την ευκαιρία να καθήσω σπίτι μου, χαλαρή, ήρεμη, χωρίς να έχω άγχος για διάφορα".

Στην συνέχεια η Φαιη Σκορδά αναφέρθηκε και πάλι στις μανούλες στις οποίες ως γνωστόν έχει και μία ιδιαίτερη αδυναμία!

"Θέλω να σας πω ότι όλες εσείς που μπορεί να μας βλέπετε και να είστε μανούλες σας εύχομαι τα καλύτερα, όπως και όλες εσείς που θέλετε να αποκτήσετε ή να ξανά αποκτήσετε ένα παιδάκι, αυτό το παιδάκι να έρθει πολύ γρήγορα στο δρόμο σας. Και αυτό που έλεγαν οι παλιοί πως "ένα ίσον κανένα", είχαν απόλυτο δίκιο.

Και επίσης όλο αυτό το καιρό δεν σταμάτησα στιγμή να σκέφτομαι και όλες εκείνες τις μανούλες που έχουν παιδιά που μπορεί να μην είναι ικανά να τα καταφέρουν, που πρέπει να βρίσκονται στο προσκεφάλι τους διαρκώς και να τους προσφέρουν την αγάπη τους και την φροντίδα τους, πόσο ηρωίδες είναι! Ολες αυτές τις μανούλες τις σκέφτομαι διαρκώς, είναι μέσα στο μυαλό μου και σε αυτές θέλω να αφιερώσω και την σημερινή μας εκπομπή".

Δες το βίντεο του zappit με την επιστροφή της Φαίης!

tlife.gr