Ολοκληρώθηκε η χρονιά στην Ακαδημία Νέας Κυδωνίας (pics & video)

13.37

Με την συμμετοχή πάνω των 600 ατόμων (παιδιών με τις οικογένειες τους), πραγματοποιήθηκε  η γιορτή λήξης της «Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας» με την οποία ολοκληρώθηκε άλλη μια επιτυχημένη χρονιά λειτουργίας της.
Το μέλος του Δ.Σ της Ακαδημίας κ. Γιακουμάκης Νίκος είχε τον συντονισμό της γιορτής ενώ παρούσα ήταν και ολόκληρη η οικογενεία της  «Α.Ε.Ε.Κ ΣΥΝ.ΚΑ» του πρόεδρου του Συνεταιρισμού κ. Αποστόλου Αλεξάκη του πρόεδρου της «Α.Ε.Ε.Κ ΣΥΝ.ΚΑ» κ. Μυλωνάκη Γιάννη  και του αντιπρόεδρου κ. Χιωτάκη Ανδρέα και όλων των μελών του Δ.Σ.
 

Στο περιθώριο της εκδήωσης ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Μανώλης Μπασιάς μίλησε και για τη νέα σελίδα στην καριέρα του καθώς από τα αναπτυξιακά τμήματα θα μεταπηδήσει στην Α' κατηγορία των Χανίων ως προπονητής του Γρανίτη.

 
Την γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους:
Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΧΑΝΙΩΝ με την υπεύθυνη στα θέματα αθλητισμού της Αντιπεριφέρειας Χανίων κ. Τζομπανάκη Κατερίνα.

Ο  ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ με τον Αντιδήμαρχο αθλητικών κ. Σταύρο Φιωτακη, τον Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Νικό Παπαντωνάκη και την υπευθυνη αθλητισμού του δήμου Χανίων  κ. Λίνα Ψούνη, ο πρώην περιφερικός σύμβουλος κ. Γιώργος Κονταξάκης

Επίσης
 Η Ε.Π.Σ.ΧΑΝΙΩΝ με τον Γ. Γραμματέα  κ. Νίκο Κασιμάτη και το μέλος του Δ.Σ κ. Κώστα Πρωτοψάλτη
Καθως και  ο  Γ.Γ της Πανελληνιας Ενωσης Προπονητων κ. Βαγγέλης Πρόκος  και ο Γραμματεας του Συνδεσμου Προπονητων Νομου Χανιων κ. Ανθούσης Δημήτρης.


Ο Χανιώτης Προπονητής τερματοφυλάκων Super league κ. Γιώργος Μουντάκης

Επίσης η πρόεδρος του σωματείου ΑΜΕΑ ΧΑΝΙΩΝ και μέλος της Ακαδημίας κα. Αμαλία Μπασιά.