Βόμβα: Σφοδρή επίθεση Λάτσιου με 2η αγωγή κατά της Μενεγάκη: «Θα στα πάρω όλα»

18.29

Τα έχω γράψει εδώ και καιρό. Όπως έχω γράψει πως όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερες λεπτομέρειες θα έρχονται στο φως για την ανελέητη κόντρα ανάμεσα στους δυο πρώην.

Η κατάσταση έχει πλέον ξεφύγει πολύ και ο πόλεμος δεν σταματά με τίποτα. Λάτσιος και Μενεγάκη όχι μόνο δεν βάζουν τέλος στη διαμάχη τους, όχι μόνο έχουν κόψει κάθε διάλογο, αλλά ανταλλάσσουν πολύ βαριές κουβέντες που δείχνουν ξεκάθαρα ότι αυτό το δικαστικό θρίλερ έχει ακόμη πάρα πολλά επεισόδια.

H απειλή του διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 είναι ξεκάθαρη. «Θα σ’ τα πάρω όλα», λέει και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να κάνει και δεύτερη αγωγή εναντίον της πρώην συζύγου του εκτοξεύοντας κι άλλο το ποσό που ζητάει από την Ελένη.

Όπως αποκάλυψε το «Yes!», ο Λάτσιος διεκδικεί ήδη 1.600.000 ευρώ από τη Μενεγάκη αλλά πλέον θεωρεί ότι η αύξηση της περιουσίας της πρώην γυναίκας του είναι ακόμη μεγαλύτερη από αυτή που είχε υπολογίσει αρχικά. «Οπότε επιφυλάσσομαι κάθε δικαιώματός μου», αναφέρει δείχνοντας την πρόθεσή του να διεκδικήσει και άλλα χρήματα. Είναι αποφασισμένος να μην αφήσει σε… χλωρό κλαρί την Ελένη.

Σήμερα το περιοδικό προκαλεί ξανά σεισμό με τις νέες αποκαλύψεις του για τη θρυλική κόντρα δύο ανθρώπων που έδειχναν ότι είναι αγαπημένοι και μετά το διαζύγιό τους. Ο Γιάννης Λάτσιος εξηγεί αποκλειστικά για ποιους λόγους στέλνει στα δικαστήρια την Ελένη, ζητώντας της 1.600.000 ευρώ και ποια είναι η απάντηση της παρουσιάστριας. «Μόνο εγώ πλήρωνα» «Εγώ έδινα όλα μου τα λεφτά για να καλύψω τα έξοδα της οικογένειάς μου, ενώ εκείνη τα μάζευε για να…ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ