«ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»: 1ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά στα Χανιά

15.28

Η  Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων και ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του παιδιού», σας προσκαλούν την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Μαΐου 2016 και ώρα 08:30 μέχρι 20:30  (και τις δύο ημέρες), να παρακολουθήσετε το 1ο Παγχανιώτικο Ποδοσφαιρικό τουρνουά, μεταξύ δημοτικών σχολείων, καθώς και Ακαδημιών όλου του Ν. Χανίων που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Χανίων, σε συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, της ΕΠΣ Χανίων και της Ομάδας Φυσικής Αγωγής με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των δράσεων  του εθελοντικού Οργανισμού «Το χαμόγελο του παιδιού».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ:

  1. Παρασκευή 13 Μαΐου 2016:
  • Από ώρα 08:45 μέχρι ώρα 13:30 θα αγωνιστούν ποδοσφαιρικές ομάδες των δημοτικών σχολείων των Χανίων. Στις 13:45 θα ξεκινήσει η απονομή διπλωμάτων συμμετοχής και κυπέλλων,  σε όλα τα παιδιά και τις ομάδες που αγωνίστηκαν.
  • Το απόγευμα και από ώρα 16:30 μέχρι 20:00 θα αγωνιστούν οι Ακαδημίες των Χανίων (κατηγορίες τζούνιορ και προτζούνιορ). Στις 20:15 θα ξεκινήσει η απονομή διπλωμάτων συμμετοχής και κυπέλλων, σε όλα τα παιδιά και τις ομάδες  που αγωνίστηκαν.

  1. Σάββατο 14 Μαΐου 2016:
  • Από ώρα 08:30 μέχρι ώρα 13:20 θα αγωνιστούν οι Ακαδημίες των Χανίων (κατηγορίες προπαίδων). Στις 13:30 θα ξεκινήσει η απονομή διπλωμάτων συμμετοχής και κυπέλλων,  σε όλα τα παιδιά και τις ομάδες  που αγωνίστηκαν.
  • Και από ώρα 14:30 μέχρι 20:20 θα αγωνιστούν οι Ακαδημίες των Χανίων (κατηγορίες Παίδων και Προπαίδων). Στις 20:30 θα ξεκινήσει η απονομή επαίνων και πλακετών σε όλα τα παιδιά και τις ομάδες που αγωνίστηκαν.
  1. Σάββατο 14 Μαΐου 2016:
  • Στις 21:00 θα ξεκινήσει η απονομή επαίνων στους Οργανωτές, συνδιοργανωτές και συμμετέχοντες στο τουρνουά.

Παράλληλα καθ? όλη τη διάρκεια της διεξαγωγής των αγώνων του Παγχανιώτικου Τουρνουά, στον προαύλιο χώρο και σε εσωτερικό χώρο του Εθνικού Σταδίου Χανίων (γήπεδο καλαθοσφαίρισης) θα διοργανωθούν ενημερωτικές παρουσιάσεις δημοσίων υπηρεσιών και εθελοντικών ομάδων  (Πολυτεχνείο Κρήτης, Τ.Ε.Ι. Κρήτης, ΓΕ.Π.Α.Δ. Κρήτης, Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων, Λιμενική Υπηρεσία Χανίων, Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Χανίων) απευθυνόμενες σε νεαρά άτομα, ηλικιών από 6-12 ετών.

Είκοσι χρόνια καθημερινού αγώνα – αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα υγείας, κακοποίησης,     διαβίωσης – χιλιάδων παιδιών που περιμένουν από όλους εμάς μια ουσιαστική ανταπόκριση….

    Ας είμαστε όλοι εκεί! «Αν ενωθούμε όλοι???, θα τα καταφέρουμε»