Πανε για ρεκόρ Guinness στο Ηράκλειο

07.42

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 11:00 π.μ., το κέντρο Γαστρονομικών και Τουριστικών Σπουδών Culinary Studies Center, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου διοργανώνουν εκδήλωση GUINNESS WORLD RECORD στην Πλατεία Ελευθερίας, ανοιχτή για όλον τον κόσμο.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου, της Περιφέρειας Κρήτης καθώς επίσης και της Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Τίτλος του ρεκόρ  είναι:

Longest Line of Cake Pops – (Η μεγαλύτερη γραμμή Cake Pops)

Υπάρχει σχετικό προηγούμενο ρεκόρ που ορίζεται στα 2.500 τεμάχια, ποσότητα η οποία θα πρέπει να ξεπεραστεί για να διασφαλιστεί η  είσοδος στο βιβλίο Guinness World Records.

Τα cake pops που θα παρασκευαστούν θα διατεθούν προς πώληση σε συμβολικό ποσόν για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ της Αρχιεπισκοπής Κρήτης καθώς και για το έργο άλλων φιλανθρωπικών ιδρυμάτων της πόλης μας.

“Με όλες τις δυσκολίες που η χώρα μας περνάει τα τελευταία χρόνια, πιστεύουμε ότι με αυτή μας την ενέργεια μπορούμε να συμβάλλουμε έστω και λίγο στην προώθηση της Ελλάδας στο Εξωτερικό. Το διάστημα αυτό που η προσέλευση τουριστών στο νησί μας συνεχίζεται θα θέλαμε να προβάλλουμε το γεγονός αυτό άμεσα στο εξωτερικό μέσα από αυτούς και την συμβολή τους στο εγχείρημα μας.

Η ευκαιρία μας δίνετε μέσα από την άφιξη στο λιμάνι του Ηρακλείου  περίπου 4.700 επισκεπτών με κρουαζιερόπλοια και 1.620 άτομα πληρώματος την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, οι οποίοι θα προωθηθούν στην πλατεία Ελευθερίας με σκοπό να συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Η πολύτιμη συμβολή όλων (φορέων, μέσων μαζικής ενημέρωσης, τοπικού τύπου, σχολείων, ιδρυμάτων, οργανισμών, αλλά και όλων των κατοίκων της Κρήτης) μας είναι απαραίτητη για την επίτευξη του στόχου αυτού.”, αναφέρει η ανακοίνωση