“Πανικός στη Γλυκερία”. Με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση για το Αννουσάκειο

14.00

Το “αδιαχώρητο” επικράτησε το βράδυ της Τετάρτης στο κέντρο “Ευτυχία Palace”, με την προσέλευση του κόσμου να ξεπερνά τις 2 χιλιάδες άτομα. Η εκδήλωση για ενίσχυση του Αννουσάκειου Ιδρύματος στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ενώ όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση απόλαυσαν τη μαγευτική φωνή της Γλυκερίας, που ταξίδεψε τα πλήθη με τα τραγούδια της.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου Αμφιλόχιος, Πρόεδρος Δ.Σ. του Αννουσάκειου, συγκινημένος από την προσέλευση τόσου κόσμου, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες του Ιδρύματος: «Η αγάπη όλων εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα αλληλεγγύης, στήριξης και ανθρωπιάς υπέρ του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Μητροπόλεως μας γίνεται ανοιχτή αγκαλιά που χωρεί και αγκαλιάζει τους εκατοντάδες εμπερίστατους και ανήμπορους συνανθρώπους μας οι οποίοι καθημερινά γίνονται αποδέκτες της αγάπης, φροντίδας και μέριμνας του Ιδρύματος.

glukeriaaa

Σε όλους δε εμάς που έχουμε την ευθύνη λειτουργίας και οργάνωσης των δομών και δράσεων του μας χαρίζετε δύναμη, κουράγιο και επιμονή να συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα, κόντρα στο ρεύμα των καιρών, να κρατούμε αναμμένο το καντήλι της ελπίδας και της χαράς στα πρόσωπα των εκατοντάδων ευεργετούμενων και περιθαλπομένων του Ιδρύματος.

Αποδείξατε σήμερα πως ζωή θα πεί όχι να υπάρχεις και επιπλέον να αγαπάς, αλλά να υπάρχεις επειδή αγαπάς και στο μέτρο που αγαπάς», σημείωσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου κ. Αμφιλόχιος ευχαριστώντας τον Διοικητικό Δντή του Ιδρύματος Αιδ. Πρωτ. π. Αντώνιο Αρετάκη, το Ιατρικό, Νοσηλευτικό, Διοικητικό και Βοηθητικό προσωπικό του (45 πρόσωπα), τους Εθελοντές Ιατρούς που λειτουργούν το Κοινωνικό Ιατρείο και το Κοινωνικό Οδοντιατρείο (25 Ιατροί), τους Εθελοντές που συνοδοιπορούν και μοιράζονται τις καθημερινές αγωνίες, τους ευεργέτες, δωρητές (επώνυμους και ανώνυμους), τους χορηγούς της βραδιάς ως και όλους όσους «από το περίσσευμα της αγάπης τους» χαρίζουν χαμόγελα χαράς και αισιοδοξίας στους ευεργετούμενους του Ιδρύματος.

Παρόντες η πλειοψηφία των Κληρικών της Ι. Μητροπόλεως με μέλη εκ των Ενοριών τους, οι Δήμαρχοι Χανίων, Πλατανιά και Κισάμου με Αντιδημάρχους και μέλη Δ.Σ., ο Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων, Πολιτευτές του Νομού, εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων και οι εκατοντάδες του κόσμου που ένιωσαν την ανάγκη και με τον τρόπο αυτό να εκφράσουν την αγάπη και στήριξη τους στις δομές και δράσεις του Ιδρύματος.

Την εκδήλωση παρουσίασε, η δημοσιογράφος της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης Μαρίνα Γιακουμάκη.