Παραιτήθηκε ο Δρακόπουλος από τον ΑΟΧ!

14.59

Χωρίς προπονητή είναι πλέον ο ΑΟ Χανιά, καθώς ο Αντώνης Δρακόπουλος αποχώρησε από την ομάδα. Ο ίδιος ο πρώην τεχνικός δεν αποσαφήνισε την αιτία της παραίτησής του, επικαλούμενος προωπικούς λόγους στην ακόλουθη δήλωση που διένειμε:
"Σήμερα έκανα την τελευταία προπόνηση και αποχαιρέτησα τους ποδοσφαιριστές. Το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, είχα συνάντηση με τον πρόεδρο Γιώργο Μελά και του εξήγησα τους λόγους της παραίτησης μου. Οι λόγοι είναι καθαρά προσωπικοί και δεν εχουν να κάνουν με το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Εύχομαι στην ομάδα καλή συνέχεια στο δύσκολο αγωνιστικό έργο που έχει. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου για την άριστη συνεργασία που είχαμε, καθώς και τον φίλαθλο κόσμο του Α.Ο.Χ. Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρόεδρο Γιώργο Μελά για την άψογη συνεργασία μας, να του ευχηθώ καλό κουράγιο για τη συνέχεια και να προτρέψω όλο τον κόσμο των Χανίων, να σταθεί στο πλευρό του διότι το εγχείρημα που ανέλαβε να κρατήσει την ομάδα στη Football League, είναι τεράστιο και δύσβατο"
Αξιοσημείωτο είναι ότι εδώ και αρκετές ημέρες φημολογείτο ότι ο κ. Δρακόπουλος δεν έδειχνε διατεθειμένος να παραμείνει στον σύλλογο, πράγμα που επιβεβαιώθηκε.