Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου

09.05

Πρωτοφανείς εικόνες καταγράφηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου, όπου από το…πουθενά τα αίματα "άναψαν"  και έκπληκτοι οι παρευρισκόμενοι είδαν δημοτικό σύμβουλο να "πιάνεται στα χέρια" με Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας !

Όλα ξεκίνησαν την ώρα που γινόταν συζήτηση για ένα οικόπεδο στην περιοχή του Αη Γιάννη, στο οποίο κάτοικοι ζητούν τη διάνοιξη δρόμου, κάτι το οποίο βρίσκει αντίθετους τους ιδιοκτήτες. Στη συνεδρίαση παρίσταντο εκπρόσωποι και των δύο πλευρών, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι για το θέμα υπήρχε ήδη ομόφωνη απόφαση από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, στην προηγούμενη δημοτική θητεία.

Γρήγορα οι τόνοι ανέβηκαν, τόσο για το διαδικαστικό όσο και για την ουσία της υπόθεσης. Εκείνη την ώρα ο πρόεδρος της Τοπικής  Κοινότητας Προφήτη Ηλία, Νίκος Μαρτιμιανάκης φέρεται να απευθύνθηκε στον Δημοτικό Σύμβουλο και αντιπρόεδρο της ΔΕΠΑΝΑΛ Νεκτάριο Ανδρεαδάκη, και να του είπε κάτι επί προσωπικού. Τα λόγια του προκάλεσαν την έκρηξη του Δημοτικού Συμβούλου, ο οποίος και στράφηκε εναντίον του. Χρειάστηκε να παρέμβουν οι ψυχραιμότεροι για να τους…χωρίσουν και βέβαια η συνεδρίαση του Σώματος να διακοπεί προσωρινά.

Σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Ανδρεαδάκης επισημαίνει  ότι δέχθηκε ξαφνική και χωρίς λόγο φραστική επίθεση από κάποιον "άγνωστο" σε αυτόν κύριο και όταν έκπληκτος αντέδρασε ζητώντας τον λόγο ο κύριος αυτός τον έβρισε χυδαιότατα και ακατανόμαστα

Ειδικότερα ο κ. Ανδρεαδάκης αναφέρει στη δήλωσή του :

"Αναφορικά με το ατυχές συμβάν κατά την διάρκεια διεξαγωγής του δημοτικού συμβουλίου έχω να δηλώσω τα παρακάτω….
Ενώ εξελισσόταν η συζήτηση διαφόρων θεμάτων στο δημοτικό συμβούλιο,αμέριμνα και εντελώς ξαφνικά  πίσω μου,σταμάτησε κάποιος κύριος άγνωστος σε μένα και με  σφόδρα απειλητικό ύφος μου ανέφερε επί λέξει  "Τα ίδια θα πάθεις με τον Ινιωτάκη…κω….παιδο" ,δείχνωντας επιδεικτικά με το δάκτυλό του την εικόνα του Πέτρου στο laptop που είχα μαζί μου!
Έκπληκτος ,αντέδρασα, ζητώντας του τον λόγο…. και αντ΄ αυτού ,αντί να ζητήσει συγνώμη…….έβριζε χυδαία και ακατανόμαστα……. ..με άμεση συνέπεια να κατευθυνθώ προς το μέρος του για την ανήθικη και απρεπέστατη συμπεριφορά του μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, με έντονα νωπές στη μνήμη όλων μας τη δολοφονική επίθεση εναντίον του Πέτρου Ινιωτάκη…
Εκ των υστέρων, έκπληκτος πληροφορήθηκα ότι ο συγκεκριμένος κύριος ήταν ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου του Προφήτη Ηλία με τον συνδυασμό του κυρίου Κουράκη…….κύριος Νίκος Μαρτιμιανάκης !
Για όλα τα παραπάνω, δήλωνω απερίφραστα και κατηγορηματικά τον αποτροπιασμό μου και την ντροπή μου για την αήθη συμπεριφορά πρωτοκλασάτου στελέχους του κυρίου Κουράκη και μάλιστα μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου…"

Πηγή : cretalive