Παρουσίαση του βιβλίου Έγκλημα στην Παραλία της Βουλιαγμένης του Χρήστου Μαρκογιαννάκη στο Νεώριο Μόρο

20.24

Οι εκδόσεις Φερενίκη, ο Χρήστος Ζαμπούνης και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων σας προσκαλούν την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, στις 8μμ στην παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Μαρκογιαννάκη “Έγκλημα στην παραλία της Βουλιαγμένης” στο Νεώριο Μόρο.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο πρώην αντιπρόεδρος της βουλής Χρήστος Μαρκογιαννάκης και η ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη.

Η «μεγαλύτερη Ελληνίδα σταρ» βρίσκει τραγικό θάνατο κατά τη διάρκεια της αποχαιρετιστήριας συναυλίας της. Ατύχημα ή δολοφονία; Ο αστυνόμος Χριστόφορος Μάρκου καλείται να εξιχνιάσει ακόμα μια υπόθεση και να βρει ποιος κρύβεται πίσω από το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει τον τραγικό θάνατο της Νένης Βαντά. Κι ενώ όλα φαίνεται να ξεκαθαρίζουν, μια απρόσμενη ανακάλυψη περιπλέκει ακόμα περισσότερο την έρευνα. Τι συνέβη στην παραλία της Βουλιαγμένης και πώς ο έμπειρος αστυνομικός θα ξετυλίξει το κουβάρι του πρωτόγνωρου για τα ελληνικά δεδομένα συμβάντος;
Στο δεύτερο αστυνομικό μυθιστόρημα , μετά το «Στον 5ο όροφο της Νομικής», ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης προσεγγίζει τη σκοτεινή πλευρά του κόσμου του θεάματος, με ατμοσφαιρικό τρόπο και διαρκείς ανατροπές.
Χρήστος Μαρκογιαννάκης:
Γεννήθηκε το 1980 στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου και μεγάλωσε. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, και των μεταπτυχιακών προγραμμάτων Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστήμιου Αθηνών και του Paris II, Pantheon-Assas. Δικηγόρος από το 2004, εμπνευστής της έννοιας Criminart, του συνδυασμού Τέχνης και Εγκλήματος, ζει στο Παρίσι, ενώ, παράλληλα με τη συγγραφή, ετοιμάζει τη διδακτορική του διατριβή με θέμα «Η αναπαράσταση της ανθρωποκτονίας στη γαλλική ζωγραφική του 19ου αιώνα» και συμμετέχει με criminartistic installations σε εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.