Παρουσίαση του βιβλίου του Ι.Λιαπάκη “H δικτατορία της Ομορφιάς”

10.24

To Cretan Pearl Resort & Spa , αγαπά το διάβασμα και αγκαλιάζει την ελληνική λογοτεχνία . 
Το Σαββατο 25 Ιουλίου 2015 , στο Eros Pool Side Bar, στις 19.30, έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε την παρουσίαση του Βιβλίου του Δρ. Ιωάννη  Λιαπάκη, «Η Δικτατορία της ομορφιάς» .
 
 
 
“H δικτατορία της Ομορφιάς» 
(Δρ.Iωάννης Λιαπάκης) 
 
«Από την αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας, σε όλους τους λαούς, σε όλες τις εποχές μία από τις βασικότερες επιδιώξεις του ανθρώπου είναι η κατάκτηση της ομορφιάς. Στο όνομα αυτής έχουν γίνει πόλεμοι και φόνοι, έχουν δημιουργηθεί έργα τέχνης και μνημεία, έχουν γραφεί ιστορίες και ύμνοι. Τα πρότυπα της κάθε εποχής διαφορετικά, τα μέσα επίσης. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ έχουμε τους τρόπους και την τεχνογνωσία να αλλάξουμε τους εαυτούς μας, να διορθώσουμε την φύση ή να εξομαλύνουμε τις επιπτώσεις κάποιου ατυχήματος. Ο επιτυχημένος πλαστικός χειρούργος Δρ. Ιωάννης Λιαπάκης μας παρουσιάζει στις σελίδες του βιβλίου που κρατάτε στα χέρια σας τι μπορούμε να περιμένουμε από την πλαστική χειρουργική σήμερα. Οι διάφορες περιπτώσεις και οι τρόποι αντιμετώπισής τους, οι σύγχρονες τεχνικές που εφαρμόζονται, τα πιθανά αποτελέσματα διαφόρων επεμβάσεων παρουσιάζονται με τρόπο σαφή και κατανοητό έτσι ώστε να πληροφορηθούμε όλοι όσοι επιλέξουμε να βελτιώσουμε κάτι στην εμφάνισή μας και να ανταποκριθούμε στα κελεύσματα της Δικτατορίας της Ομορφιάς.»
 
H παρουσίαση του βιβλίου είναι ανοιχτή για το φιλότεχνο κοινό των Χανίων. 
Για λεπτομέρειες της εκδήλωσης μπορείτε να επικονωνήσετε με το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Προβολης του Ξενοδοχείου στο 2821 600 100 ή μέσω email pr@cretanpearl.com

 Ο Ιωάννης Λιαπάκης MD, PhD είναι Πλαστικός Χειρουργός. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ολοκλήρωσε τη διδακτορική του διατριβή στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Την ειδικότητα της Πλαστικής Χειρουργικής ολοκλήρωσε στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Αθηνών, "ο Άγιος Σάββας". Βραβεύτηκε με το δίπλωμα της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (EBOPRAS) στην Βέρνη της Ελβετίας. Μετεκπαιδεύτηκε στο Βέλγιο και την Ολλανδία, κάτω από την αιγίδα της "Ολλανδικής Εταιρείας Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής Προσώπου" με υποτροφία του Ελληνικού Αντικαρκινικού Ινστιτούτου και της Ελληνικής Εταιρίας Επούλωσης και Ελκών. Στην συνέχεια δούλεψε στο "Centre Chirurgical des Princes" στο Παρίσι και υπήρξε συνεργάτης του Daniel Marchac.

Στη διάρκεια της ειδικότητάς του, επισκέφθηκε γνωστά κέντρα Πλαστικής Χειρουργικής στη Νέα Υόρκη, το Τορόντο, το Παρίσι, τη Στοκχόλμη, το Σάο Πάολο ενώ  παράλληλα παρακολούθησε συνέδρια στη Μεγάλη Βρετανία, την Αυστρία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Ρουμανία και την Αίγυπτο. Είναι μέλος της "Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής", της "International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS)", της "European Board of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery", καθώς και της "Ελληνικής Εταιρίας Μελέτης Μελανώματος