Παρουσιάστηκε η προμελέτη για το campus υγείας του Νοσοκομείου Χανίων

17.14

Περίπου 60 κατοικίες σε 20 στρέμματα ιδιοκτησίας του νοσοκομείου Χανίων θα αναπτυχθούν προκειμένου να στεγάσουν γιατρούς, νοσηλευτές και τις οικογένειες τους. Σήμερα στην Αντιπεριφέρεια Χανίων παρουσιάστηκε η προμελέτη στους ενδιαφερόμενους παρουσία της Ντόρας Μπακογιάννη η οποία κάλεσε την εταιρεία ΜΕΤΚΑ να αναλάβει το έργο.

Η μελέτη αναμένεται να είναι έτοιμη σε περίπου τρεις μήνες και προβλέπει και τη δημιουργία παιδικού σταθμού αλλά και σταθμού του ΕΚΑΒ εντός των 20 στρεμμάτων. Το από που θα χρηματοδοτηθεί το έργο η κα Μπακογιάννη επιφυλάχτηκε να απαντήσει σε δεύτερο χρόνο.

Οι οικείες δε θα διατεθούν δωρεάν αλλά οι υγειονομικοί θα πληρώνουν ένα χαμηλό  αντίτιμο. Στο κάμπους θα είναι κυρίως τριών ειδών κατοικίες, οποίες θα δίνονται ανάλογα με τα μέλη που απαριθμούν οι οικογένειες των υγειονομικών.

Με ικανοποίηση άκουσαν τις εξελίξεις οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Χανίων.