Πέτυχε η έκπληξη στον Γιώργο Καλούτση!

18.47

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τον μεγάλο μαέστρο, συνθέτη και μουσικό Γιώργο Καλούτση. Οι μαθητές του εδώ και καιρό σκέφτονταν πώς να του πουν ένα ευχαριστώ, για όλα όσα τους έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια που συμμετέχουν στις χορωδίες του. Έτσι του έδωσαν ραντεβού στον Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου στα Χανιά, χωρίς εκείνος να ξέρει τι τον περιμένει. 
 

Έκπληκτος και γεμάτος απορία στέκεται στην είσοδο του δευτέρου ορόφου του ΚΑΜ ο αγαπημένος συνθέτης και μαέστρος Γιώργος Καλούτσης. Ακούει τους μαθητές του να τραγουδούν, βλέπει κόσμο να τον περιμένει, ενώ εκείνος απλά είχε ένα ραντεβού στις 8 μόνο για φαγητό. Η έκπληξη των μαθητών του πέτυχε.
 
 
Οι μαθητές του Γιώργου Καλούτση έστησαν μιαν εκδήλωση προς τιμήν του, για να τον ευχαριστήσουν που δεκαετίες τώρα προσφέρει ακούραστα τις γνώσεις του στην μουσική καλλιεργώντας μουσικούς και ωραίες φωνές.
 
Μετά από αρκετές πρόβες των μαθητών, όλα ήταν έτοιμα στην εντέλεια προσφέροντας στον 84χρονο δάσκαλο μια μοναδική μέρα για να θυμάται.


 
Γεμάτος συγκίνηση ευχαρίστησε όλους όσοι έδωσαν το παρόν στο ΚΑΜ, νιώθοντας ευγνωμοσύνη  που είχε την τύχη να έχει πραγματικά στα περίπου 60 χρόνια επαγγελματικής πορείας αμέτρητους μαθητές.